Nitrianska formácia Desmod s lídrom Robom Šimkom predstavila nový singel Svet nás dvoch. Zároveň Desmoďáci v novej zostave zverejnili aj koncertný videoklip so silným posolstvom.

"Hudba je nádherná vec a dokonalý nástroj na odovzdávanie posolstiev. My sme sa už v skladbe Dokonalý plán, rozhodli ísť cestou, kde ľuďom ukážeme, že môžu dosiahnuť aj nedosiahnuteľné. V skladbe Svet nás dvoch dávame dôkaz o tom, že nech sa stane čokoľvek, treba vstať a ísť ďalej. Že aj keď sa na začiatku zmena javí nemožná, v konečnom dôsledku môže byť nádherná," uviedol nový spevák Desmodu.

Skupina, s mierne pozmeneným názvom Desmod a Robo Šimko, aj napriek tomu, že v novej zostave funguje len od začiatku leta, neustále koncertuje a v súčasnosti je to už ich druhý singel. Na ten prvý s názvom Dokonalý plán, dostala formácia na sociálnych sieťach od fanúšikov zväčša pozitívne reakcie, pripomína im staršiu tvorbu Desmodu zo začiatku nultej dekády, kedy kapela znela rockovejšie. Nedávno dokocna kapela avizovala, že už pracuje aj na novom albume.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol manažér kapely Michal Kožuch. Text správy sme upravili.

Foto: Facebook.com/Desmod.a.Robo.Simko