Mladá slovenská kapela Got Blue Balls bude v nedeľu 30. septembra nakrúcať videoklip k pripravovanému singlu Smash it apart. Dejiskom nakrúcania, na ktoré pozýva aj svojich fanúšikov, bude skatehouse na Zlatom Potoku vo Zvolene.

"K tomu, aby to vyzeralo vážne top, potrebujeme práve vás. Budeme radi, keď tam uvidíme našich kamošov a kopu známych. Príďte si s nami zaspievať a zaskákať alebo moshovať. Tešíme sa na to," uviedla skupina na sociálnej sieti Facebook. Režisérom videoklipu bude Anakin Fox.

Got Blue Balls pôsobia na scéne od roku 2009. Kapelu založili Michal Minár (vokály, gitara), Juraj Oravec (gitara, vokály), Stanka Apfelová (basgitara, vokály) a Richard Mikuš (bicie, perkusie). V roku 2011 k sebe pribrali piateho koncertného člena, svojho dlhoročného kamaráta Borisa Štefánika (klávesy, vokály, perkusie). Zaujali už v septembri 2010 prvým singlom Devil in Bed. Debutový eponymný album Got Blue Balls vydali vlani v júni, pričom nahrávka je stále k dispozícii na voľné stiahnutie.

"Muzikanti dobre vedia, čo chcú hrať, a čo je ešte dôležitejšie, vedia ako dosiahnuť vytúženého efektu. Dajte si tento album ráno trikrát za sebou a budete mať dostatok energie po celý deň i noc. Odporúča šesť z piatich hudobných šialencov," napísal Milan Slezák v recenzii ich debutu pre český hudobný magazín Rock&Pop. Po kúsku Devil in Bed vydali ako single skladby Wouldn't You Say That I'm On Fire, Heart of a Rocknrolla a Move On.

Kapela zo stredného Slovenska si už stihla zahrať na trenčianskej Pohode, jesennom Pohoda Indoor Camping festivale, Grape festivale alebo českom podujatí Rock for People. Vystupovala už aj vo Francúzsku s tamojšou kapelou The Shifoomies Band. V októbri čaká Got Blue Balls koncert na viedenskom festivale Waves Vienna, vystúpenie na Barbakane v Banskej Bystrici a tiež koncert na Oktober kvasfeste vo Veľkom Krtíši. V novembri zahrajú v bratislavskom klube Fuga (bývalý Batelier) a v decembri sa naživo predstavia v podniku Lizard King v poľskom Krakove.

Informácie pochádzajú z webovej stránky facebook.com/gotblueballs a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: archív skupiny

Súvisiaci interpreti: Got Blue Balls