Formácia You+Me, ktorú tvoria americká speváčka Pink a kanadský hudobník Dallas Green, zverejnila videoklip k piesni Break the Cycle. V novinke, ktorá je hudobne opäť na míle vzdialená od popovej tvorby známej speváčky, je možné vidieť duo ako prezentuje skladbu v klobúkoch pod stromom či pri vode.

Pieseň Break the Cycle sa bude nachádzať na očakávanom albume Rose Ave., ktorý by mal vyjsť 14. októbra prostredníctvom RCA Records. Z novinky zatiaľ predstavili singel You and Me, ku ktorému vzniklo aj oficiálne lyric video. Spolu s krátkym dokumentom o dvojici a trackliste očakávaného albumu ho nájdete na konci článku. 

Hudobníci sa zoznámili cez speváčkinho manžela Careyho Harta a hneď pri prvom stretnutí si rozumeli natoľko, že sa rozhodli spolupracovať. Pink pozvala Greena do Los Angeles, kde chceli spolu zložiť jednu alebo dve skladby, nakoniec ich však za týždeň napísali osem, a tak sa rozhodli nahrať spoločný album, ktorý ponúkne dovedna desať piesní.


Zoznam skladieb albumu You+Me - Rose Ave.:

1. Capsized 
2. From a Closet in Norway (Oslo Blues) 
3. Gently 
4. Love Gone Wrong 
5. You and Me 
6. Unbeliever 
7. Second Guess 
8. Break the Cycle 
9. Open Door 
10. No Ordinary Love

35-ročná Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a The Truth About Love (2012). Medzi jej najznámejšie hity patria skladby There You GoGet The Party StartedJust Like A PillWho KnewU + Ur HandSo WhatRaise Your GlassFuckin' Perfect či Just Give Me a Reason (feat. Nate Ruess). Trojnásobná držiteľka Grammy je od roku 2006 manželkou spomínaného Careyho Harta, s ktorým má trojročnú dcéru Willow Sage.

O dva roky mladší Dallas Green pôsobil v minulosti v kapelách Helicon Blue a Alexisonfire, pričom s druhou menovanou vydal štyri štúdiovky. Rovnaký počet radových albumov vydal aj v rámci projektu City and Colour, a to konkrétne nahrávky Sometimes (2005), Bring Me Your Love (2008), Little Hell (2011) a The Hurry And The Harm (2013).


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: Facebook.com/youplusmeofficial

Súvisiaci interpreti: Pink