Anglický spevák Liam Payne prezradil, že 20. októbra predstaví nový singel. Novinka bude mať názov Bedroom Floor. Dvadsaťštyriročný člen aktuálne hibernujúcej skupiny One Direction má zatiaľ na konte debutový sólový singel Strip That Down a v súčasnosti boduje aj vďaka spolupráci s dídžejom a producentom Zeddom.

Liam Payne sa už skôr vyjadril, že Bedroom Floor plánoval vydať ako singel ešte pred jeho prvou zverejnenou sólovou skladbou. "Bedroom Floor bol singlom ešte predtým, než sa ním stala Strip That Down. Prirodzene tak bude ďalším," uviedol ešte v máji počas rozhovoru v rádiu BBC Radio 1.

Ako tiež prezradil, je to obľúbená skladba jeho priateľky, speváčky Cheryl. "Obaja máme radi túto skladbu. Od začiatku je jej najobľúbenejšia," vysvetlil.

Spevák sa najnovšie objavil vo videoklipe k pesničke Get Low, v ktorej spieva ako hosť známeho rusko-nemeckého producenta. Skladba vyšla ako singel ešte začiatkom júla, videoklip však Zedd zverejnil až minulý týždeň. Fanúšikom mladého speváka tak skrátil čakanie na jeho druhý sólový singel.


Liam James Payne sa stal známym vďaka formácii One Direction. Pôvodne pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made In The A.M. (2015), ktorý vydali po odchode Zayna Malika už len ako štvorica. Získali viac ako sto ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.


Zdroj: SITA + Hudba.sk
Foto: Facebook.com/LiamPayne