Ako to vyzerá, keď oblejete biele plátno paletou farieb, ukazuje v novom hudobnom videu slovenská zostava White Place. Singel s príznačným názvom Extro sa totiž nevychyľuje len z ich pôvodných čiernobielych vizuálov, ale s atmosférickými vokálmi, dynamickým gitarovým riffom a finálnou navrstvenou zvukovou stenou prináša tiež drzý zvukový posun.

"Je to nahnevaná reakcia introverta na všadeprítomný spoločenský tlak správať sa ako extrovert," hovorí frontman Dano Jenčo a dodáva: "Klip prezentuje Jungovo tvrdenie, že zatiaľ čo introvert tvorí zo svojho vnútra, extrovert tvorí z vonku, preto sme v úvode za nástrojmi farební my, no v závere sa topíme pod zvukovo-farebným nánosom extroverzie."

Dano Jenčo sa na rozdiel od predchádzajúcich hudobných videí k skladbám Breathe, Well a Books profiluje do role tanečníka so svojskou gestikuláciou, čo predstavuje určitú živočíšnu reakciu na zasadené frontmanské stereotypy o výstrednostiach, sebavedomí, charizme a sugescii. Svojpomocne natočený a postprodukčne upravený klip vznikal v domácom prostredí s pomocou Cube Art Pictures. Vystupujú v ňom len členovia kapely. White Place tvorí okrem Dana Jenča jeho brat Majo Jenčo, basák Stano Čorej a bubeník Lukáš Fabián.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk za kapelu White Place poskytol Matej Kráľ.