Už dnes večer v Senici odštartuje jesenná časť úspešného turné, na ktorom Adam Ďurica hrá svoje piesne v akustickej podobe. Atmosféru úspešných jarných koncertov zachytáva live album obsahujúci dvanásť skladieb Adama Ďuricu a ďalšie tri od jeho hostí, ktorými boli (a aj na jesenných koncertoch budú) Karmen Pál-Baláž a členovia skupiny Peter Bič Project.

"Som naozaj veľmi rád, že sa ľuďom tak páčili a páčia naše akustické koncerty. Svedčí o tom aj to, že jesennú časť máme skoro vypredanú, a to sme pridali ešte jeden koncert v Bratislave. Chcel som, aby si nielen tí, čo boli na našom koncerte, ale aj tí, ktorým to nevyšlo, vychutnali túto fantastickú a jedinečnú atmosféru. Postarali sa o ňu hudobníci, hostia a hlavne diváci. A preto sme mohli vydať tento výber koncertných nahrávok z jarnej časti," hovorí Adam Ďurica o svojom prvom live albume, ktorý nesie rovnaký názov ako samotné turné.

Tracklist nahrávky Adam Ďurica a hostia - Akustické koncerty:

1. 30
2. Láska Veda
3. Zatancuj si so mnou
4. Spolu
5. Dovtedy
6. Jazero
7. Anjel (Karmen Pál-Baláž)
8. Tak to vidím ja
9. Bolo tu fajn
10. Holubička
11. Dávno si preč (hosť: Peter Bič)
12. Nedívaj sa tak (Peter Bič a Viktória Vargová z Peter Bič Projectu)
13. Skúšame sa nájsť (Peter Bič a Viktória Vargová z Peter Bič Projectu)
14. Neľutujem
15. Mandolína


S novými nahrávkami prídu na turné aj jeho hostia. Sympatická Karmen Pál-Baláž svoj debutový album s názvom Kúzlo vydáva dnes (25.10.) a práve Adam Ďurica sa na ňom výrazne podieľal ako skladateľ a producent, keďže s výnimkou jednej piesne zložil hudbu do všetkých skladieb. Skupina Peter Bič Project zase tento týždeň (22.10.) uviedla na trh svoj nový album Labyrint. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na nový koncertný program a odniesť si z koncertov čerstvo vydané CDčka. Na dvoch koncertoch v Bratislave sa k zostave hostí navyše pridá aj Marián Čekovský.

Adam Ďurica a hostia - akustické koncerty, jeseň 2019:
(hostia na všetkých koncertoch: Karmen Pál-Baláž + Peter Bič a Viktória Vargová z PBP)

25. 10. - Senica, MsKS
26. 10. - Žiar nad Hronom, Hlavná sála MsKC
27. 10. - Košice, Kino Slovan - Historická radnica
28. 10. - Poprad, Dom kultúry
29. 10. - Rožňava, Mestské divadlo Actores
30. 10. - Vranov nad Topľou, MsDK
6. 11. - Bratislava, Ateliér Babylon (+ Marián Čekovský)
7. 11. - Bratislava, Ateliér Babylon (+ Marián Čekovský)

Vstupenky:  

Redakciu Hudba.sk informoval Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music. Tlačovú správu sme upravili. Viac sa o novinkách Adama Ďuricu dozviete na oficiálnych stránkach www.adamdurica.com a www.facebook.com/adam.durica.1.

Foto: Stanislava Topolská

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica