Ateliér Babylon v Bratislave dáva dlhodobo veľký priestor hudobníkom, ktorí sú úspešní v Českej republike a uchádzajú sa aj o priazeň slovenských fanúšikov. Ďalším zo série týchto koncertov je vystúpenie českej skupiny Mirai, ktorá vznikla v roku 2014 a za krátky čas svojho fungovania sa stihla vyšvihnúť medzi špičku súčasnej českej popovej scény.

Mirai už v Česku oslovili široké publikum, na konte majú tri úspešné albumy, niekoľko veľkých hitov s desiatkami miliónov zhliadnutí a odohrali koncerty vo vypredaných sálach, ktoré už aktuálne u našich západných susedov menia za športové haly. Na Slovensku ešte nehrali, no už o necelý mesiac sa to zmení - svoj premiérový koncert u nás odohrá Mirai vo štvrtok 21. novembra v bratislavskom Ateliéri Babylon.

Skupina, ktorej lídrom je spevák a gitarista s japonskými koreňmi Mirai Navrátil, príde na Slovensko v rámci svojho doteraz najväčšieho turné k čerstvo vydanému tretiemu albumu Arigatō. Okrem noviniek ako Øtchi alebo Hometown však nevynechá ani všetky svoje veľké hity ako AndělKdyž nemůžešTak přidejPojď, zapomenem a ďalšie.


Výpravná pódiová šou, skladby, ktoré sa ľahko dostanú do hlavy i pod kožu, nespútaná hudobná energia a charizmatický frontman sú základné piliere ich úspechu v Čechách, ktoré určite oslovia aj slovenské publikum. Hosťom koncertu bude mladý slovenský talentovaný spevák a skladateľ Alan Murin, ktorý len prednedávnom vydal svoje druhé EP 23 10 a práve v týždeň koncertu ponúkne záver svojej trilógie.


Redakciu Hudba.sk informoval PR manažér Rado Mešša. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Ondřej Pýcha