Anglická speváčka Melanie C zverejnila videoklip k piesni Dear Life. V novinke sa okrem 42-ročnej interpretky objavila aj mladá zamilovaná dvojica, ktorá si užíva spoločné chvíle. Okrem toho sa na internete tento týždeň objavila aj nová skladba jej bývalých kolegýň zo Spice Girls, ktoré fungujú už len v trojici.

Pieseň Dear Life sa nachádza na albume Version of Me, ktorý Melanie C vydala 21. októbra. Z nahrávky pochádza aj singel Anymore, ku ktorému takisto vznikol videoklip. Štúdiovka, ktorá sa dostala v UK Charte na 25. miesto, obsahuje celkovo jedenásť piesní. 


Ešte predtým sa na internete objavila skladba Song For Her, ktorú trojica členiek slávnej dievčenskej kapely, aktuálne fungujúca pod názvom Spice Girls - GEM. Mel B, Emma Bunton a Geri Halliwell ohlásili návrat na scénu v júli prostredníctvom videa, v ktorom poďakovali fanúšikom za dlhoročnú podporu, pričom prezradili, že pre nich chystajú prekvapenie.

Zatiaľ nešpecifikovaný počin by mal byť oslavou 20. výročia megahitu Wannabe, ktorý sa stal jedným z najúspešnejších debutových singlov ženskej skupiny v histórii pop music. To, že trio pracuje na novom materiáli, potvrdil aj producent Eliot Kennedy, ktorý spolupracoval so Spice Girls aj v minulosti. "Zložili sme úžasnú pieseň a jej energia bola presne taká istá ako pred 20 rokmi. Rovnako entuziastická, veľavravná a oslavná," prezradil v nedávnom rozhovore pre reláciu Good Morning Britain.

Skladba Song For Her sa objavila na Youtube kanáli s názom "Mille Spice", je však zvláštne, že tento neoficiálny upload ani po troch dňoch od zverejnenia nebol z videoserveru zmazaný. Možno teda išlo o "vedomý únik" piesne.


Spice Girls vznikli v roku 1994. Na konte majú nahrávky Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). Po veľkom úspechu si však dali v roku 2000 pauzu. Znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné a predstavili sa spolu aj na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012. 

Melanie C vydala v rámci sólovej kariéry sedem štúdioviek, vrátane úspešného debutu Northern Star z roku 1999. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Never Be The Same Again, I Turn To You, Here It Comes Again či Next Best Superstar.

Zdroj: SITA (Digitalspy.com, Nme.com, archív)
Foto: Melaniec.net - Ray Burmiston

Súvisiaci interpreti: Billy Barman, Mel C