Najznámejší autor filmovej hudby našej doby bude pokračovať vo svojom svetovom turné aj v roku 2017. Po Austrálii a Novom Zélande sa v polovici roka vráti do Európy a opäť nevynechá ani Slovensko! V Bratislave vystúpi naživo s orchestrom a svojou skupinou 2. júna.

Pre tých, ktorí nestihli jeho skvelý premiérový koncert v roku 2016, je tu druhá šanca! Držiteľ filmového Oscara, dvoch Zlatých glóbusov, štyroch cien Grammy a množstva ďalších ocenení stojí za soundtrackmi niektorých z najväčších filmových hitov posledných dekád. Nadšené kritiky, vynikajúci ohlas verejnosti a vypredané prvé turné ho inšpirovali k návratu doslova "do roka a do dňa".

"Počas turné sme si užili veľa skvelej zábavy a to si chceme všetci jednoducho zopakovať!" hovorí Hans Zimmer. Počas turné Live on tour 2017 zavíta 26-členný orchester a 20-členný zbor spoločne so skupinou Hansa Zimmera 2. júna opäť na Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave, samozrejme aj tentoraz so svetelnou šou, ktorú navrhol svetelný mág Marc Brickman.

Koncert je rozdelený do dvoch častí: V prvej zaznejú hity z filmových klasík ako Gladiator, Leví kráľ, Piráti z Karibiku, v tej druhej netradičné verzie kompozícií z trilógie Temný rytier, či Nolanovho úspešného sci-fi trháku Počiatok v prevedení so špeciálnymi hosťami rockovej, či popovej scény. 

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Prečítajte si tiež:

Hans Zimmer v Bratislave ukázal, že je rockovou hviezdou medzi skladateľmi

Hans Zimmer pre Hudba.sk: Hovorili mi, aby som sa lepšie učil a nerobil hluk

Slavo Solovic s novým projektom so Sendreiovcami uchvátil Hansa Zimmera


Zdroj: PR
Foto: Ed Robinson

Súvisiaci interpreti: Hans Zimmer