Po hymne mladých skejterov Ollie vydáva spevák a raper Ondrej Jurišta druhú skladbu na jeho vlastnej hudobnej značke Navždy Mladí. Ako napovedá už názov Hudba v našom Lejbli, pesnička je práve oslavou nedávno založeného vydavateľstva. Zároveň však opisuje Ondrejovu minulosť, konkrétne sklamanie v láske.

Hudobne je skladba klasický "mellow rap" v štýle 90. rokov. Autorom beatu je producent a basgitarista Vincent Šušol, známy z bratislavskej kapely Lavagance. "Keď som prvýkrát počul, ako si to Vinci brnká na base, hneď som vedel, že zo mna vyletia emócie," priznáva Ondrej Jurišta.

Pohodovú atmosféru skladby podčiarkuje aj vizuál. Ten sa nakrúcal priamo v štúdiu Navždy Mladí, kde nahrávka vznikala. Za kamerou sa "vyzúril" samotný Ondrej, spoločne s ďalším interpretom vydavateľstva, Piškotom. "Vždy som chcel urobiť easy klip, ako rapujem v štúdiu," dodáva spevák.


Tak ako tomu bolo v prvom zverejnenom klipe Ollie, aj tentoraz je na konci videa krátky teaser na pripravovaný ďalší singel. Volá sa Adios Amigos a podľa ukážky sľubuje údernejší beat so súčasným trapovým zvukom. Plánom vydavateľstva je vydávať nové tracky každé dva týždne.

Zdroj: Navždy Mladí (Hudba.sk edit)