Na Štedrý večer venoval raper Rytmus svojim fanúšikom nový videoklip. Natočil ho s mladou, len 15-ročnou slovenskou speváčkou, ktorá si hovorí Laris Diam. Tá v remixe megahitu Príbeh nahradila pôvodnú interpretku Tinu, o súčasnú trendovú produkciu sa postaral jej brat Maiky Beatz.

Rytmus počas koučovania v súťaži Hlas Česko Slovenska netajil svoj obdiv voči mladým speváčkam zo svojho tímu, jeho najväčšou obľúbenkyňou bola Anna Veselovská. Už pár mesiacov po skončení súťaže však rapera zaujala iná speváčka, s ktorou sa okamžite rozhodol nadviazať spoluprácu.

Je ňou 15-ročná blondínka Lucia z Turčianskych Teplíc, ktorá používa pseudonym Laris Diam. K zviditeľneniu a napokon aj k spolupráci s najznámejším slovenským raperom jej pomohol brat - talentovaný producent Maiky Beatz. Toho Rytmus verejnosti predstavil v máji prostredníctvom tohto videa, odvtedy sa mladík podieľal na viacerých oficiálnych remixoch a trackoch pre Ega i Rytmusa.

Porovnávali ju s Rihannou

Samotná Laris Diam sa prvýkrát sa zviditeľnila na jeseň, keď v spolupráci s bratom nahrala coververziu hitu Diamonds od Rihanny. Rytmus ju koncom októbra nahral na svoj Youtube kanál, podporil ju aj na Facebooku a o tom, že Lucia veľmi rýchlo získa silnú fanúšikovskú základňu bolo rozhodnuté. Dodnes má video viac než pol milióna prehratí a speváčka si na novej fanpage na Facebooku za krátky čas prilepšila o 6600 fanúšikov. O takomto štarte kariéry môže na Slovensku snívať len málokto.

Navyše bezprostredne po tom, ako Rytmus zverejnil jej debutové video, sa tohto jeho nového objavu "chytili" aj viaceré šoubiznisové a bulvárne stránky, ktoré porovnávaním tínedžerky s Rihannou rozprúdili veľké diskusie a nafúkli okolo speváčky poriadnu bublinu. V každom prípade Laris Diam známu pieseň na svoj vek zaspievala veľmi presvedčivo a s bezchybnou angličtinou.

Rihanna - Diamonds (Laris Diam cover)

Príbeh s novou, silnou atmosférou

Predovšetkým má však mladá speváčka zaujímavý, jemne zastretý hlas, aký je v súčasnom R&B a urban pope veľmi žiadaný. Rytmus to so svojím nosom na talenty veľmi dobre vie, preto ju angažoval aj do remixu hitu Príbeh, ktorý vyšiel na jeho aktuálnej novinke Jediný čo hreší

Uplakane znejúca Laris Diam sa síce Tine z originálu nevyrovná, ale skladba má v novej verzii zaujímavý, menej hitový, no o to intímnejší nádych, čomu možno vďačiť najmä subtílnej produkcii Maiky Beatza. Ten ešte pred spoluprácou s Rytmusom zremixoval napríklad skladbu Forever od trojice Drake, Kanye West a Lil Wayne, kde ukázal svoj cit pre moderné beaty so silnou atmosférou. Tú v novinke umocnil aj videoklip režiséra Rolanda Wranika.

Páči sa vám Rytmusov nový objav Laris Diam?

Rytmus feat. Laris Diam - Príbeh (Maiky Beatz remix)

Text: Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Rytmus