Britská speváčka Leona Lewis prezradila, že by rada spolupracovala so skupinou Alt-J. Debutový album tejto indierockovej kapely An Awesome Wave (2012), ktorý spoznala vďaka svojmu priateľovi, je podľa jej slov to najlepšie, čo v ostatnom čase počula.

"Myslím si, že album speváčky Jessie Ware je skvelý, ale čo ma naposledy naozaj očarilo, je album Alt-J," povedala v rozhovore pre portál hudobnej služby Spotify. "Môj priateľ robí choreografie módnych prehliadok a dosť veľa ich pri práci počúval. Prirodzene, som to teda často počúvala aj ja a znelo to naozaj výborne. Odvtedy ich počúvam neustále," priznala.

Ak by sa jej vyskytla možnosť spolupráce s kapelou, neváhala by. "Veľmi by sa mi to páčilo. Bolo by to niečo úplne iné, ako to, na čo som zvyknutá. Bola by to zábava," dodala.

Dvadsaťsedemročná Leona Lewis je víťazkou tretej série britskej speváckej súťaže The X Factor. Držiteľka troch nominácií na prestížnu cenu Grammy má na konte tri albumy - Spirit (2007), Echo (2009) a Glassheart (2012).

Leona Lewis - Colorblind (acoustic)

Alt-J - Something Good

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/leonalewis

Súvisiaci interpreti: Alt-J, Leona Lewis