Mestečko Gbely dnes zažije zaujímavý koncert. Kapela Sanchez Amsterdam na domácej pôde uvedie do života svoj druhý album. Jedným z hostí je skupina Cherry Street, diváci sa však môžu tešiť aj na hostí z východu. Skipina Smola a Hrušky okrem vystúpenia novinku od Sanchez Amsterdam aj pokrstí.

Už o 19:00 sa dnes otvoria brány kultúrneho domu v Gbeloch. Večer, na ktorom uvedie skupina Sanchez Amsterdam svoj druhý album Tanec v ohni, otvorí formácia Cherry Street. Tá môže byť viacerým známa ako predskokan skupiny Inekafe. Následne sa na pódium postavia chalani zo Spišskej Novej Vsi. Kapela Smola a Hrušky predvedie to najlepšie zo svojho repertoáru, aby ním rozohriala publikum pre hviezdu večera.

Sanchez Amsterdam budú okrem pesničiek z nového albumu hrať aj hity z toho predošlého. "Pripravili sme naozaj zaujímavú show, nad ktorou sedíme už niekoľko týždňov. Okrem skvelého zvuku a svetelného parku bolo aj našou podmienkou rôzne prekvapenia počas koncertu, ktoré naši fanúšikovia uvidia až priamo na akcii. Viac už prezrádzať nebudeme," hovorí s úsmevom gitarista skupiny Braňo.

Prečítajte si: Sanchez Amsterdam vydáva druhý album Tanec v ohni. Vypočujte si prvý singel

Redakciu Hudba.sk informoval člen skupiny Jakub Valachovič.

Foto: PR