Britská speváčka Adele údajne dostala ponuku stať sa tvárou internetovej zoznamky pre plnoštíhlych ľudí, ktorú založila víťazka desiateho ročníka súťaže America's Next Top Model. Držiteľka ôsmich ocenení Grammy by za to mohla dostať milión libier (v prepočte približne 746-tisíc eur).

"Adele je neuveriteľne talentovaná krásna žena," vyjadrila sa zakladateľka portálu Thebigandthebeautiful.com Whitney Thompson pre denník The Sun. "Bola by som hrdá na spoločnú prácu na tom, aby sme ďalej ukazovali svetu, aké sú plnoštíhle dievčatá," dodala. Na webovej stránke sa uvádza, že ide o "najrýchlejšie rastúcu internetovú zoznamku pre ľudí všetkých krásnych tvarov a veľkostí".

Priateľom 23-ročnej Adele je od januára Simon Konecki, riaditeľ charitatívnej organizácie Drop4Drop. Médiá intenzívne špekulujú o tom, či sa nechystá svadba - na nedávnom udeľovaní Brit Awards totiž speváčka na prstenníku predviedla diamantový prsteň. Rodáčka z londýnskeho Tottenhamu má na svojom konte dva štúdiové albumy - 19 (2008) a 21 (2011), z ktorého sa od januára minulého roka predalo viac než 17 miliónov kópií. Zároveň sa necelý rok po vydaní stal najpredávanejšou nahrávkou 21. storočia vo Veľkej Británii.

Medzi najväčšie hity Adele patria skladby Chasing Pavements, Rolling in the Deep, Someone Like You či Set Fire to the Rain. Nedávno vystrašila fanúšikov svojím plánom na päťročnú prestávku v kariére. Svoje výroky však odvolala. "Päť rokov? Možno tak päť dní!" uviedla na svojom blogu.

Informácie pochádzajú z webovej stránky Digitalspy.co.uk a z archívu tlačovej agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Joel Ryan

Súvisiaci interpreti: Adele