Populárna speváčka Kristína už onedlho predstaví prvý singel z jej pripravovaného tretieho štúdiového albumu. Ku skladbe s názvom Jabĺčko chystá aj videoklip, v ktorom účinkujú tanečníci z folklórneho súboru SĽUK. Jej partnerom bude hlavný tanečník David Schimmer, do ktorého sa zamiluje. Pozrite si fotografie z nakrúcania.

Dej videoklipu sa bude odohrávať v rajskej záhrade, kde Kristína spolu s viacerými tanečníkmi rozohrá príbeh plný vášne, citu i nenaplnenej lásky. "Pesnička Jabĺčko je v podstate celá o láske. Zobrazuje vzťah dievčaťa a chlapca. Je to téma, ktorá sa dotýka všetkých, ktorí už nejakú lásku vo svojom živote zažili. Bude to taký príbehový videoklip s jabĺčkom ako symbolom, ktoré je nahryznuté z oboch strán a aj keď bolo krásne, nechutilo nám..." prezrádza dvadsaťštyriročná interpretka. 

Na videoklipe sa pracuje už štyri mesiace. Okrem Kristíny v ňom fanúšikovia uvidia aj tanečníkov z folklórneho súboru SĽUK. Nebudú chýbať ani svalnatí mladí muži, ktorí účinkujú v muzikáloch a v divadlách. "So SĽUK-om spolupracujem veľmi rada. V klipe sa zamilujem do hlavného tanečníka Davida Schimmera. Časom sme sa stali veľmi dobrí kamaráti. Je perfektný a úžasne si s ním rozumiem. David je veľký profesionál. V niektorých situáciách som mala pocit, že on vedie mňa. Bolo na ňom vidieť, že na scéne stojí skoro každý deň!" neskrývala nadšenie Kristína.

Klip Jabĺčko sa nakrúcal v Bratislave v produkcii štúdia HomeMedia Production. Réžisérmi sú Mayo Hurajt a Ondrej Štelbaský, ktorí pre Kristínu nakrútili už tri videoklipy V sieti ťa mám, Life Is a Game a Pri oltári. "Klip bol produkčne náročný, využívali sme technológie zahraničných produkcií. Klip bude z časti hraný a z časti animovaný. Musím povedať, že Kristína nám už po štvrtýkrát ukázala, že je nielen výborná speváčka, ale aj herečka," opisuje spoluprácu Hurajt.

Samotnú skladbu vytvoril Kristíne na mieru jej tradičný tvorivý tandem - producent a skladateľ Martin Kavulič a textár Kamil Peteraj. Skladba má tanečný nádych obohatený o folklórne motívy. Zaznie v nej dokonca cimbal i harmonika. Singel Jabĺčko predznamenáva tretí album úspešnej speváčky a už čoskoro by mal znieť v slovenských aj českých rádiách. 

Kristína - Jabĺčko (ukážka hudby + foto z nakrúcania videoklipu)

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Priebežne aktualizované informácie o Kristíne nájdete na oficiálnej stránke www.kristinamusic.sk.

Foto: Patrik Ratajský

Súvisiaci interpreti: Kristína