Americká rocková formácia Limp Bizkit predstavila novú skladbu Ready To Go, v ktorej hosťuje rapper Lil Wayne. Singel produkovaný Polowom Da Donom je prvou ochutnávkou z pripravovaného albumu kapely Stampede of the Disco Elephants.

Nahrávka vyjde vo vydavateľstve Cash Money Records, ktoré má pod sebou okrem Lil Waynea aj Birdmana, Soulja Boya, Nicki Minaj, Drakea či Bustu Rhymesa. Album bude produkovať Ross Robinson. Ten s Limp Bizkit spolupracoval už na ich debute Three Dollar Bill, Yall (1997).


Limp Bizkit majú na svojom konte šesť štúdiových albumov a viac ako desiatku vlastných hitov, napríklad Nookie, Take a Look Around, Rollin' či Boiler, ale i niekoľko coververzií - Faith od Georgea Michaela, Behind Blue Eyes od The Who alebo Bittersweet Home, ktorá je mixom hitu Bittersweet Symphony britskej kapely The Verve a skladby Home Sweet Home od Mötley Crüe. Na celom svete dosiaľ predali viac ako 35 miliónov nahrávok. Zostavu kapely tvoria Fred Durst (spev, rap), Sam Rivers (basgitara, vokály), John Otto (bicie nástroje), Wes Borland (gitara, vokály) a DJ Lethal (klávesy, sample). 

Lil Wayne odštartoval kariéru v roku 1997 ako 15-ročný v skupine Hot Boys, s ktorou vydal tri štúdiovky. Ako sólový interpret debutoval v roku 1999 albumom Tha Block Is Hot, po ktorom nasledovalo ďalších deväť štúdiových nahrávok vrátane veľmi úspešnej Tha Carter III (2008). Jeho desiata štúdiovka I Am Not A Human Being II vychádza v USA práve dnes. V rebríčku Billboard Hot 100 mal otec štyroch detí už viac ako 100 skladieb, na čelo sa však ako sólový interpret dostal s jedinou piesňou Lollipop. Tento mesiac sa o 30-ročnom interpretovi hovorilo a písalo najmä v súvislosti so zdravotnými problémami, pre ktoré strávil šesť dní na jednotke intenzívnej starostlivosti v Nemocnici Cedars-Sinai Los Angeles. 

Zdroj: SITA
Foto: SITA/Michal Burza

Súvisiaci interpreti: Lil Wayne, Limp Bizkit