Slovenskí umelci Adam Ďurica, Karmen Pál-Baláž, Štefan Štec, Buranowski, Oskar a ďalší sa na Instagrame pripojili k výzve #zostavamdoma. Nabádajú ostatných, aby v čase pandémie chránili seba a svoje okolie.

Pridali sa tak k zahraničným spevákom ako Demi Lovato, Elton John, Sam Smith či Camila Cabello, ktorí už pred pár dňami podporili výzvu #IStayHomeFor, aby tak podporili druhých v dodržiavaní preventívnych opatrení v čase globálnej pandémie spôsobenej šírením koronavírusu.

"Týka sa to naozaj každého z nás. Nie je to jednoduché, nie vždy sa to dá vydržať, ale všetci veríme, že to má zmysel. Robíme to nie len kvôli sebe, ale aj pre tých druhých. Nech je to ktokoľvek, rodina, priatelia, crew, banda, spolužiaci, stále sme to my. Pripojte sa aj vy! Zostať doma môže byť aj zábava, veď máme pre koho," odkazujú slovenskí interpreti a interpretky svojim priaznivcom cez sociálne siete. Zároveň ich tiež vyzývajú, aby sa tiež pripojili a nominovali ďalších troch ľudí, ktorí by sa mohli pridať tiež.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music. 

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica, Karmen Pál-Baláž