Na nedávnom koncerte Kristíny v českom Krnove sa fanúšikovia aj samotná interpretka dočkali romantického prekvapenia. Fanúšik Honza požiadal svoju priateľku o ruku priamo na pódiu. Kristína, ktorá má v Českej republike množstvo fanúšikov, následne dvojici venovala dve piesne.

"Ja som veľká romantička a zásnuby priamo na mojom koncerte mali neskutočne romantickú emóciu. Celé publikum bolo vo vare, keď si mladý muž kľakol a požiadal ju o ruku. Všetci sme čakali ako to dopadne a dopadlo to našťastie dobre... Mám z toho super zážitok. Samozrejme som im venovala dva romantické slaďáky, na ktoré si zatancovali svoj prvý zásnubný tanec," opisuje Kristína.

24-ročná speváčka onedlho na trh uvedie svoj tretí štúdiový album. Z pripravovaného CD už v rádiách znie prvý singel Jabĺčko, ku ktorému nedávno predstavila videoklip. Za prvé dva týždne si ho pozrelo vyše 200-tisíc ľudí, Kristína medzitým okrem koncertovania stihla vystúpiť aj v talentovej šou Hlas Česko Slovenska, kde zaspievala hit Pri oltári, a svoju čerstvú novinku odspievala v relácii Modré z neba, čím splnila želanie jedného z divákov.

Kristína - Jabĺčko (Modré z neba)


Kristína - Pri oltári (Hlas Česko Slovenska)


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Súvisiaci interpreti: Kristína