Na Slovensko zavíta po niekoľkých rokoch holandská hviezda svetovej trance scény Mark Sixma, ktorého hudba je veľmi známa na tanečnej scéne v celosvetovom meradle. V bratislavskom Ateliéry Babylon vystúpi 5. októbra, pričom ho budú sprevádzať aj Milan Lieskovský a DJ Stanley.

Mark sa narodil a vyrastal v hlavnom meste tanečnej hudby – holandskom meste Breda z ktorého vyšli mená ako Tiësto, Hardwell a mnohí iní. Ako mladý si vypracoval svoje DJské zručnosti a neskôr sa dal na tvorbu vlastnej hudby a koncertovanie pred publikom. Je zodpovedný za niektoré najcennejšie nadčasové tanečné hymny.

V 2013 Mark Sixma spravil debut na rýchlo rastúcom labele W&W – Mainstage Music s jeho epickou Requiem. Týmto prekonal konkurenciu a získal 1. miesto na Beatport Trance Chart, kde porazil číslo jedna producenta a DJ-a Armin van Buurena. Skladba Requiem bola najhranejšou trance skladbou v roku 2013.

Okrem toho získal doteraz top 10 Beatport nahrávok za jeho originál vydania Character, Refused a The Saga, a jeho remixy Ørjana Nilsena (Mafioso), Cosmic Gate (Crushed), a Jorn van Deynhoven (New Horizon). Sixma je jeden z mála tanečných hudobníkov, ktorý sám seba zosadil z prvého miesta keď naraz obsadil prvé aj druhé miesto v rebríčku.


Mark Sixma vystupuje po celom svete po boku vrcholových DJov ako Armin van Buuren, Ferry Corsten, Gareth Emery, Judge Jules, Markus Schulz, Paul van Dyk, Sander van Doorn a W&W na festivaloch ako Creamfields, TomorrowWorld, A State of Trance and Ultra Music Festival.

V Bratislave po boku Marka Sixmu vystúpi aj Milan Lieskovský a DJ Stanley. Vstupenky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

Vstupenky:
  


Zdroj: Predpredaj.sk
Foto: facebook.com/marksixmaofficial