Spevák a tvorca nestarnúcich hitov Michal David (61) sa už nemôže dočkať vystúpenia pred divákmi. Už tento týždeň ho fanúšikovia uvidia na východe Slovenska, kde chce stálica československého popu rozpútať poriadnu diskotéku.


Legendárny československý spevák, ktorého množstvo hitov nikdy nezostarlo, sa už vo štvrtok 28. apríla predstaví v športovej hale v Starej Ľubovni. "Konečne môžeme začať hrať a spievať, teším sa na koncert v Starej Ľubovni. Dúfam, že prídete, pretože to tam poriadne rozjedeme! Pôjdeme Nonstop a dúfam, že tam uvidím svojich Pár přátel," odkazuje Michal David svojim fanúšikom.

Organizátor koncertu Miroslav "Čviro" Vrábeľ sľubuje divákom veľkú šou. Chýbať nebudú svetelné efekty a predovšetkým obľúbené piesne s nesmrteľnými hitmi. Všetko to vypukne od siedmej hodiny večer.

"Vieme, že nám koncerty a kultúra veľmi chýbali. Michal David je skvelou voľbou, podobnú atmosféru zažijete len na koncertoch skutočnej hviezdy veľkého formátu," povedal Vrábeľ. Český hitmaker, ktorý sa teší obrovskej priazni aj na Slovensku, sa predstaví spolu s kapelou Kvatro

Všetky podrobnosti o koncerte nájdete na Facebook evente.

Zdroj: reklamná správa