Takmer presne rok po vydaní letného hitu Neľutujem, na ktorý nadviazali ďalšie úspešné single Mandolína a Láska-Veda, oznámil Adam Ďurica termíny dlho očakávaného koncertného turné. Okrem zamilovaných hitov na ňom predstaví aj úplne nové piesne, ktorý vyjdú už o mesiac na jeho treťom albume.

Jeseň je každoročne bohatá na koncertné zážitky a tento rok k tomu prispeje aj Adam Ďurica, ktorý so svojou kapelou vyrazí na Mandolína Tour. V desiatich slovenských mestách od 17. októbra do 14. novembra predstaví svoj nový album, ktorý spevák, gitarista a skladateľ momentálne dokončuje v štúdiu LVGNC Mareka Rakovického. Fanúšikovia sa môžu tešiť na 12 skladieb vrátane spomenutých rádiových hitov.

Prečítajte si: Cesta Adama Ďuricu: Od Superstar k skutočným hitom

"Dátumy turné sme ohlásili ešte pred vydaním albumu, pretože nie je na čo čakať. Chcel som, aby moji fanúšikovia vedeli, že pre nich chystám koncerty a aby sa už teraz mohli spolu so mnou tešiť na jeseň," prezradil Adam Ďurica. Úvodný koncert sa uskutoční v Prievidzi a záver bude patriť Bratislave. Medzitým sa Adam s kapelou zastavia aj v Košiciach, Žiline, Poprade, Humennom, či Nových Zámkoch.

"Je veľmi ťažké povedať si, kde hrať a kde nehrať, pretože ja chcem svojich fanúšikov navštíviť v každom meste. Zorganizovať koncertné turné je náročné a so svojim tímom na ňom pracujeme už takmer pol roka. Počas prvého turné sa nedá navštíviť všetky mestá, ale už teraz sa teším na jeho pokračovanie, pretože robiť vlastné turné je mojím dlhodobým cieľom," teší sa Adam.

Vstupenky na Mandolína Tour sú už v predaji a fanúšikovia si ich môžu kúpiť v sieti Predpredaj.sk.


Hosťom celého turné bude Adamova dlhoročná kamarátka a niekoľkonásobná Zlatá slávica Zuzana Smatanová, s ktorou Adam minulý rok naspieval úspešný duet Miesta. "So Zuzanou sa poznáme z brandže už roky a môžem povedať, že sme si sadli a vždy sa máme o čom porozprávať. Veľmi sa teším, že na turné bude mojím hosťom práve ona, pretože mi do môjho konceptu perfektne zapadá. Našu spoločnú časť programu budeme ešte len pripravovať, ale myslím si, že ak vyberieme hociktorý z jej hitov, bude to pre ľudí skvelý okamih," doplnil Adam.

Adam Ďurica - Mandolína Tour 2015:

17. 10. - Prievidza, Dom kultúry
22. 10. - Košice, GES Club
23. 10. - Liptovský Mikuláš, Dom kultúry 
24. 10. - Zvolen, Dom kultúry Podborová 
30. 10. - Žilina, Dom Odborov 
31. 10. - Trenčín, Piano Club 
6. 11. - Poprad, Dom kultúry 
7. 11. - Humenné, Divadelná sála Domu kultúry 
13. 11. - Nové Zámky, Dom kultúry 
14. 11. - Bratislava, Ateliér Babylon 

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Marek Kučera z vydavateľstva Universal Music.

Reklama: Tričko Lovely Mandolína z kolekcie Adama Ďuricu je skvelým darčekom pre všetkých zamilovaných 

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica