Slovenský raper Rytmus potvrdil, že tvorí pár s moderátorkou Jasminou Alagič. Urobil tak prostredníctvom služby Instagram. "Aj keď nie som povinný sa spovedať o tom, s kým sa stretávam, s kým sa kamoším, atď... Tak tu máte moje vyjadrenie. Milujem Jasminu Alagič. Doprajte nám," napísal 41-ročný interpret k videu, v ktorom sa s Alagič pobozká.

O tom, že raper a 28-ročná moderátorka speváckej šou SuperStar spolu randia sa špekulovalo už dlhší čas. Na verejnosti ich spolu videli viackrát, napríklad na večeri vo Viedni či Budapešti.

Podľa nemenovaného zdroja portálu Topky.sk ich vzťah trvá niekoľko týždňov. "Začali sa spolu stretávať v prvej polovici apríla, dovtedy boli naozaj len priateľmi," uviedol anonym.  Raper v minulosti randil so speváčkou Darou Rolins, s ktorou tvoril pár sedem rokov. Dvojica svoj rozchod ohlásila v marci.

Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský, sa preslávil v skupine Kontrafakt, neskôr sa však vydal aj na sólovú dráhu. Na konte má štúdiové albumy Bengoro (2006), Kral (2009), Fenomen (2011) a Krstný otec (2016).

Zdroj: SITA 
Foto: Facebook.com/Rytmusjepan

Súvisiaci interpreti: Rytmus