Po úspechu na minulotýždňovom festivale BS City Beats v Banskej Štiavnici odohrá dvojica Richard Müller a Dan Bárta ďalší výnimočný koncert. Tentokrát však okrem českého speváka vystúpi viacero špeciálnych hostí, vrátane gitaristu Andreja Šebana, s ktorým Müller hrával v 80. a 90. rokoch.

Najväčšie Müllerove hity, na ktorých sa budú exkluzívne podieľať aj speváčky Zuzana Smatanová, Lucia Šoralová a Sima Martausová, zaznejú naživo už tento piatok (27.6.) v Amfiteátri v Pezinku. Nebude samozrejme chýbať ani najčastejší hosť Richardových koncertov, fenomenálny český spevák Dan Bárta. S ním sa najväčší slovenský spevák predstavil minulý piatok v Banskej Štiavnici, kde si od vypredaného hľadiska vyslúžli obrovské ovácie.

Aj napriek obrovskému smútku, ktorý Richard po smrti matky momentálne prežíva, naďalej koncertuje vo výbornej kondícii. Reakcie publika oceňovaného umelca napĺňajú pozitívnou energiou. "Žiaľ za milovanou osobou nie je ohraničený začiatkom ani koncom. To, čo sa odohráva v mojom vnútri, je moja súkromná vec. A to, že musím ísť do práce, čiže odohrať koncert, je súčasťou môjho profesionálneho života," uviedol spevák, ktorý bol atmosférou koncertu na BS City Beats nadšený. "Také výborné publikum, aké bolo v Banskej Štiavnici by som najradšej nosil so sebou na všetky koncerty," dodal.

Müller a Bárta si podmanili BS City Beats 2014 Zdroj: Peter Duriak

O vynikajúcom fungovaní muzikantskej chémie medzi Müllerom, Bártom a kapelou sa môžete presvedčiť už zajtra v Amfiteátri v Pezinku. Na fanúšikov čaká výnimočný koncert plný hitov ako sú Nina Ricci, Po schodoch, Nebude to ľahké, Už asi nie si, Tlaková níž a množstvo ďalších. Spevák si však pripravil aj extra prekvapenia.

"
Koncert v Pezinku bude naozaj špeciálny. Veľmi sa teším na Dana Bártu, ktorého si veľmi vážim profesionálne, aj ľudsky. Samozrejme teším sa, že prijali pozvanie aj moje kolegyne a že si zaspievam spolu so Zuzkou Smatanovou, Luciou Šoralovou a Simou Martausovou. Okrem toho som prichystal aj dve ďalšie prekvapenia v podobe hudobných hostí. Po rokoch si zahráme spolu s Andrejom Šebanom, myslím si, že sa ľudia majú naozaj na čo tešiť," neskrýva radosť Richard Müller, ktorého tento rok čaká aj pokračovanie úspešného projektu HLASY.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Foto: Peter Ďuriak

Súvisiaci interpreti: Richard Müller