Po viac ako 20. rokoch odohrá skupina Slobodná Európa znovu koncert na lodi v rámci plavby po Dunaji a to hneď dva po sebe. Keďže na prvý termín piatok 12. augusta sa vstupenky okamžite rozobrali, kapela pridala hneď aj ďalší termín o deň neskôr na sobotu 13. augusta, na ktorý tak isto vstupenky rýchlo miznú.

Oba koncerty s názvom Plavba po Dunaji so Slobodnou Európou tak budú zaujímavým spestrením letnej časti celoročnej koncertnej šnúry Turné 2016 ... venované Ďurkovi.

Obe plavby spojené s koncertami Slobodky prebehnú na vyhliadkovej lodi, ktorej trasa bude z Osobného prístavu k zrúcaninám hradu Devín a sútoku riek Dunaja a Moravy a naspäť v trvaní dvoch hodín a s obmedzenou kapacitou len pre 150 záujemcov denne, pričom prvá plavba je už vypredaná a na druhú je ešte pár desiatok vstupeniek k dispozícii. Odchody lode budú priamo z Osobného prístavu na Fajnorovom nábreží 2, ktorý sa nachádza medzi mostmi SNP a Starým mostom, len niekoľko krokov od historického centra Bratislavy z pontónu č. 52, nástupište 1.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Roman Fecko, manažér formácie.

Súvisiaci interpreti: Slobodná Európa