Spevák Jary Tauber vydáva nový videoklip k piesni Pro jednou z jeho debutového albumu Tolikrát. Na natáčanie pri táboráku okrem ďalších svojich priateľov prizval aj speváčku Leonu Machálkovú, legendárneho hudobníka Felixa Slováčka či speváka a muzikanta Petra Kolářa.


Keď kladenský hudobník a spevák Jary Tauber krstil pred niekoľkými týždňami v Hard Rock Cafe svoj debutový album Tolikrát, krstným otcom sa stal jeho profesor z konzervatória, legendárny spevák a muzikant Petr Janda. Teraz vyrazil mladý hudobník do trampskej osady, aby so svojimi priateľmi natočil nový videoklip k piesni Pro jednou.

"Chcel som na nakrúcanie k ohňu dostať väčšinu mojich priateľov z hudobnej i nehudobnej branže, ktorí sa zúčastnili krstu môjho debutového albumu. Mám radosť, že veľa z nich za nami prišlo," neskrýva svoje nadšenie Jary Tauber. Opiecť špekáčiky si k táboráku prišli aj Leona Machálková, Felix Slováček či Petr Kolář.


"Petra aj Leonu poznám cez tenis, ktorý sme si spoločne mnohokrát zahrali. Zároveň som sa príležitostne s každým zvlášť objavil aj na jednom pódiu. Felix sa chcel krstu v Hard Rock Cafe zúčastniť tiež, ale bohužiaľ mu to nevyšlo, tak ma potešilo, že mohol doraziť aspoň za nami do osady," dodáva Tauber k natáčaniu klipu.

Text k piesni Pro jednou zložila Patrícia Fuxová a na hudbe sa s Jarym Tauberom podieľal popredný producent Ondřej Žatkuliak. Okrem toho, že sa Tauber rozhodol vo videoklipe použiť zábery z krstu svojej debutovej dosky, pre nakrúcanie druhého dejstva si vybral trampskú osadu Jankovej rokliny v obci Pchery.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Robin Suchánek.