Z počítača 26-ročnej kanadskej speváčky Carly Rae Jepsen unikli jej nahé fotografie. Podľa interpretky letného hitu Call Me Maybe, ktorá v tomto smere kontaktovala políciu, sa už páchateľ fotky pokúsil predať rôznym médiám. Podľa dostupných informácií sa však zatiaľ nikde neobjavili.

Hovorca vancouverskej polície pre portál tmz.com uviedol, že prípad stále vyšetrujú. Samotná Jepsen či jej hovorca sa k prípadu zatiaľ nevyjadrili.

Carly Rae Jepsen
sa narodila 21. novembra 1985 v Britskej Kolumbii. V roku 2007 skončila na treťom mieste v šou Canadian Idol a s ostatnými súťažiacimi absolvovala koncertné turné. V septembri 2008 speváčka vydala svoj debutový album Tug of War, s ktorým však nezaznamenala výraznejší úspech.

Ten prišiel až o viac ako tri roky neskôr so singlom Call Me Maybe. Jepsen s ním najprv dobyla britský singlový rebríček a o niečo neskôr aj americký Billboard Hot 100. Na čele amerického rebríčka je už šiesty týždeň po sebe, v súčasnosti je aj najhranejšou skladbou v slovenskom éteri. Pieseň, na ktorú vzniklo už niekoľko úsmevných coververzií, pochádza z jej EP nahrávky Curiosity (2012).

Od 29. septembra do 27. januára 2013 bude speváčka predskokankou na severoamerickej časti Believe Tour svojho krajana Justina Biebera.

Informácie zverejnila webová stránka tmz.com.

Zdroj: SITA
Foto: Carlyraemusic.com

Súvisiaci interpreti: Carly Rae Jepsen