Na pripravovanej šiestej štúdiovke americkej hip-hopovej skupiny Wu-Tang Clan s názvom A Better Tomorrow budú môcť priaznivci počuť aj zosnulého člena Ol' Dirty Bastarda. V rozhovore pre magazín The Line Of Best Fit to prezradil ďalší člen tejto newyorskej formácie Inspectah Deck.

"RZA má množstvo Ol' Dirtyho skladieb, ktoré nikto nepočul. Z našej nedávnej konverzácie vyplynulo, že by sme mali mať na albume aj skladbu s Ol' Dirtym. Buď to bude jeho samostatná skladba alebo ju pridáme k nejakej novej. Faktom však zostáva, že Ol' Dirty bude súčasťou nášho nového albumu," vyhlásil Inspectah Deck.

Nahrávka A Better Tomorrow mala pôvodne vyjsť už v júli, nakoniec sa však dostane do predaja pravdepodobne až v novembri, čiže približne dvadsať rokov od vydania ich debutu Enter The Wu-Tang (36 Chambers). Hoci RZA nedávno vyhlásil, že pôjde o posledný spoločný album Clanu, Inspectah Deck tvrdí, že to tak nemusí byť.

"Cítim sa mladý, dostatočne mladý na to, aby sme nahrali ešte ďalšie tri albumy. Ľudia tento album vnímajú ako náš posledný, ale nemusí to tak byť. Fanúšikovia vás posudzujú podľa toho, čo ste spravili naposledy, takže to všetko teraz závisí od úspechu tohto albumu. Ak bude mať úspech, tak som si vskutku istý, že potom nahráme ešte jeden," dodal 43-ročný rapper.


Zdroj: SITA
Foto: Wutang-corp.com

Súvisiaci interpreti: Wu-tang Clan