Speváčka Ellie Goulding má zrejme čuch na to, ku ktorým filmom naspieva soundtracky. Len minulý týždeň zverejnila pieseň Still Falling For You, ktorá sa objaví aj na soundtracku očakávanej snímky Dieťa Bridget Jonesovej. Je to už jej tretia skladba, ktorú naspievala k nejakému filmu a zdá sa, že opäť bude veľkým hitom.

Po piesni Beating Heart k snímke Divergencia a megahite Love Me Like You Do k filmu Päťdesiat odtieňov sivej sa Ellie Goulding rozhodla podporiť aj ďalší filmový diel o obľúbenej Bridget Jonesovej. Skladba Still Falling For You je pôsobivým kúskom v jej repertoári, ktorý znie moderne, no neošúchane. Autorstvo si pripísala Švédka Tove Lo, o produkciu sa postaral Shellback

Vo štvrtok zverejnila 29-ročná Angličanka aj celkom jednoducho poňatý videoklip, v ktorom spieva pred projekčným plátnom, na ktorom sa premietajú zábery práve zo snímky Dieťa Bridget Jonesovej. Video ozvláštňujú hry so svetlom a uhlom pohľadu, zaujímavé prestrihy a v závere aj vznášajúca sa speváčka, celkovo však ide o jeden z jej nudnejších vizuálov.


Zdroj: Idolator.com
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Ellie Goulding