Marika Gombitová sa skutočne vracia na hudobnú scénu a dokonca plánuje nahrať duet s Karlom Gottom. Potvrdil to samotný spevák. Podľa jeho slov mu Gombitová chcela pred jeho bratislavským koncertom ukázať niektoré zo svojich nových piesní.

"Dlho som si prial stretnúť sa s Marikou. Môjmu tajomníkovi sa však ozvala Marikina manažérka Eva Kožejová s tým, že Marika prežíva momentálne nesmierne šťastné obdobie, usilovne komponuje a rada by mi niektoré z piesní navrhla. Rovno aj povedala, či by som mohol Mariku navštíviť počas môjho slovenského turné," povedal Karel Gott pre denník Nový Čas.

Prečítajte si: Štyri dôvody, prečo je turné Karla Gotta triumfom

Stretnutie museli odložiť kvôli bombe, médiá to prekrútili

Dvojica mala dokonca dohodnutý presný termín, no situácia sa skomplikovala. "Mariku som nechcel za žiadnych okolností sklamať, no nakoniec bolo všetko inak. O jednej hodine zavolal na políciu anonym a ohlásil, že v jednej z bratislavských športových hál je bomba. To na pokoji nikomu nepridá, hlavne keď si na váš koncert kúpilo lístky bezmála deväťtisíc ľudí. A tak sme sa s Marikou dohodli, že sa stretneme inokedy," prezradil Gott.

Informácie z médií, že Marika Gombitová zrušila stretnutie a nepustila Gotta do svojho bytu, tak pohoršili nielen jeho, ale aj samotnú speváčku. "Mám veľký rešpekt pred Karlom Gottom a na stretnutie som sa nesmierne tešila. Bohužiaľ, na základe skutočností, ktoré Karel objasnil, k stretnutiu po vzájomnej dohode nedošlo, ale presunuli sme ho na iný termín," povedala Novému Času Gombitová. "Veľmi sa teším na ďalšiu spoluprácu a verím, že splníme očakávania našich fanúšikov," dodala.

Zdroj: SITA
Foto: Marikagombitova.com

Súvisiaci interpreti: Karel Gott, Marika Gombitová