Monika Bagárová zostavila album z pôvodných piesní, ktoré pre ňu napísali Martin "Maxo" Šrámek, Mišo Biely a Celeste Buckingham, a coverov piesní, ktoré má rada a zároveň ju najviac ovplyvnili počas jej speváckej kariéry.

Album Flashback sa na trh dostane už v piatok 27. októbra a budú sa na ňom nachádzať aj staršie videosingle Let Me Love U (2013), Never Had (2015) a zatiaľ posledný Never Feel The Same, ktorý predstavila tento rok v auguste. V streamingovej službe Deezer si okrem toho už dnes môžete vypočuť aj ďalšie dve piesne - The Jury's Out a Just Friends. Žánrovo sa piesne z nahrávky pohybujú v štýloch soul a R&B, ktoré sú Monike Bagárovej najbližšie už od čias jej účinkovania v Česko Slovenskej SuperStar (2009).

Už vtedy si svojím zamatovým hlasom, hudobnou vyzretosťou a bezprostredným vystupovaním získala sympatie mnohých českých a slovenských divákov. V roku 2011 debutovala albumom Shining. Jej spev zdobí aj viacero piesní, v ktorých hosťovala. Na konte má napríklad aj duetá Prší a Biela noc s Robom Opatovským, Neriešme s Egom, Princess of the Magic Land s Denisom Lachom, Skús zabudnúť s Igorom Kmeťom ml. alebo Žít tu chvíli s Matějom Vávrom. Spolupracovala aj s Benom Cristovaom, Anitou Soul a ďalšími.

O to viac prekvapuje, že na svojom druhom albume žiadne veľké spolupráce neohlasuje. No možno po jeho zverejnení prídu nejaké prekvapenia...



Tracklist albumu Flashback:

1. Never Feel The Same
2. Let Me Love U
3. Like A Dream
4. I Can't Help It
5. The Jury’s Out
6. Never Had
7. You Might Need Somebody
8. Just Friends
9. Nebezpečné známosti
10. Moody's Mood For Love 



Redakciu Hudba.sk informovala Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Tlačovú správu sme upravili a doplnili.


Foto: Petr Jandera

Súvisiaci interpreti: Monika Bagárová