Americký raper Lil Wayne dokončil nahrávanie pokračovania svojho albumu I Am Not a Human Being (2010), ktoré by malo vyjsť tento rok v lete. V rozhovore pre magazín Complex to prezradil raper Birdman, ktorý je spoluzakladateľom vydavateľstva Cash Money Records. Práve prostredníctvom tohto labelu vydáva svoje albumy aj Lil Wayne.

"Lil Wayne dokončil nový album, ktorý vyjde už čoskoro. Volá sa I Am Not a Human Being 2 a vonku bude v lete. Ešte sme však nevybrali presný termín vydania. Keď bude pripravený ho vydať, tak ho vydáme. Neviem, či pracuje aj na Rebirth 2, ale s určitosťou môžem povedať, že dokončil nahrávanie I Am Not a Human Being 2. To je jeho nasledujúci projekt," vyhlásil Birdman, ktorý tiež prezradil, že s Wayneom dokončil aj pokračovanie ich spoločnej štúdiovky Like Father, Like Son (2006).

"Už sme nahrali aj Like Father, Like Son 2. Tento album však vydáme asi až koncom roka. Najprv totiž chce Wayne vydať I Am Not a Human Being 2 a ja zas svoj nový sólový album," dodal Birdman, vlastným menom Bryan Williams.

Informácie pochádzajú z webstránky Hiphopdx.com.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/David Goldman

Súvisiaci interpreti: Lil Wayne