Angelo, Jimmy, Joey, Patricia, Kathy a John - to sú súrodenci, ktorí tvorili kedysi slávnu skupinu Kelly Family. Posledný album vydali pred viac než 12 rokmi, v lete 2004. Po tom, ako vlani v novembri ohlásili májový koncert v nemeckom Dortmunde, pribudli ďalšie dva a teraz šokujú ešte viac správou o nahrávaní nových piesní.

"Po rokoch sme opäť v štúdiu a pracujeme spolu," napísali súrodenci na sociálnych sieťach. Album We Got Love by mal prísť na trh už 17. marca. Podľa zatiaľ dostupných informácií, ktoré zverejnili niektoré nemecké médiá, bude okrem noviniek a prekvapení obsahovať aj nové verzie najväčších hitov.

Pravdepodobne tak medzi nimi bude aj pesnička An Angel. Spomínaný trojkoncert, ktorý sa uskutoční 19., 20. a 21. mája, je už teraz v Nemecku spolu s albumom označovaný za comeback desaťročia.     


Kelly Family plánovali pôvodne v Dortmunde jeden koncert v hale pre 15-tisíc ľudí. O vstupenky bol však po ohlásení prvého termínu taký obrovský záujem, že pridali dve ďalšie vystúpenia. Pravdepodobne táto vlna záujmu doviedla súrodencov k rozhodnutiu vydať po 12 rokoch ďalší album. Či bude nasledovať aj turné, zatiaľ nie je známe.  



Kelly Family
 je rodinná hudobná skupina. Pod touto značkou rodičia súčasných členov vydali prvé nahrávky ešte začiatkom 70. rokov. V polovici tej istej dekády už vystupovali spolu so svojimi ani nie desaťročnými deťmi. V hudobníckom živote rodina pokračovala celé 80. roky. V roku 1994 vyšiel ich prelomový album Over The Hump. Nasledovali hity An AngelI Can't Help Myself či Because It's Love. Z ich albumov sa doteraz predalo viac ako 20 miliónov kópií.



Text: Peter Lehotský
Foto: FB.com/KellyFamilyOfficial

Súvisiaci interpreti: Kelly Family