Americká speváčka Ariana Grande pôsobí aj vo veku 23 rokov ako nevinná lolitka, no s novým videoklipom poriadne prekvapila. Rozhodla sa totiž ukázať najvášnivejšie prejavy lásky na rôznych verejných miestach, čím podčiarkuje "duchaplnosť" textu, v ktorého refréne spieva "dá mi to, každý deň, každý deň každý deň, och, dá mi to, každý deň, každý deň, každý deň..."

Samotná Ariana Grande sa v klipe objavuje len v úlohe pozorovateľky, spolu s ďalšími prekvapenými náhodnými okoloidúcimi na ulici, klientmi práčovne alebo spolucestujúcimi. Stávajú sa svedkami sexu dvojice na kapote auta, lesbičiek medzi práčkami a sušičkami, či dôchodcov, ktorí si to začnú rozdávať počas jazdy autobusom. Pestrý výber párov a situácií dopĺňa sex rasovo zmiešanej dvojice priamo na pracovisku pre zrakmi kolegov, kde sa objaví aj hosťujúci raper Future.

Spoločným menovateľom jednotlivých scénok je neodolateľná vzájomná príťažlivosť a vášnivý sex bez nutnosti vyzliekať si spodnú bielizeň (napriek tomu video neodporúčame pozerať v práci). Hlavnú myšlienku o sile lásky, pri ktorej nezáleží na veku, rase či pohlaví, asi netreba bližšie rozoberať, aj keď v tejto podobe je komunikovaná nanajvýš prvoplánovo. Ale to platí aj o samotnej skladbe Everyday, ktorá je najnovším, a vzhľadom na klesajúcu krivku kvality pravdepodobne aj posledným singlom z vlaňajšieho speváčkinho albumu Dangerous Woman.


PS: Ak vás bulvárny obsah článku pobúril, spýtajte sa sami seba, prečo ste naň vôbec klikli, a namiesto moralizovania v diskusii si to môžete zamieriť na niektorý z hodnotnejších článkov z posledných týždňov. Čakajú len na to, kým si ich prečítajú inteligentní a hudobne rozhľadení ľudia ako vy. Napríklad:

Comeback ako bič: Dereš zvoláva fanúšikov "na panské" výborným debutom

Katarina Korcek: Bowie mi povedal, že treba ísť vlastnou cestou

Stroon: Nemôžeš sedieť na dvoch stoličkách, ale ľahnúť si môžeš aj na štyri

Východ čakal na Jethro Tull 20 rokov. Vyplatilo sa

Billy Barman: Hrať po jarmokoch a nákupných centrách nie je cesta pre nás

Oslava života s francúzskym šarmom: Do Bratislavy sa vráti skvelá Piaf! The Show

Takto ste Mikea Oldfielda nezažili 40 rokov: Jeho návrat k Ommadawn je veľkolepý

Z pár skladieb pre akustický koncert nakoniec spravili celý album. A urobili dobre

Katarzia má klip k piesni z filmu Piata loď, ktorý ocenili na Berlinale

Karol Mikloš vydáva Poisoned EP v digitálnom formáte aj na zelenom vinyle

Krásna slovenská hudba: Pozrite si prvý videoklip projektu Thebenbound

Text: Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Ariana Grande