Po dlhšej dobe predstavil slovenský raper Majself novinku, v ktorej tentokrát prekvapil spojením reggae a rapu. Skladba s názvom Posledný tanec, ktorou oslávil desať rokov so svojou láskou Júliou, dostala tanečný vizuál od režiséra Dušana Krajčoviča za účasti niekoľkých partií profesionálnych tanečníkov z rôznych kútov Slovenska.

Už v decembri minulého roka Majself ohlásil, že v máji vydá nový album, na ktorom budú rôzne hudobné aranžmány, takže nepôjde len o hip-hopovú nahrávku, na aké sú jeho fanúšikovia zvyknutí. Nový singel Posledný tanec, ktorý produkoval Baret zo SickKing Records, nesie fanfárový refrén, ktorý v kombinácii s prvkami karibskej hudby vo výsledku pripomína súčasný latinsko-americký pop. Názov ako aj celková myšlienka skladby je venovaná všetkým ľuďom, ktorí prežívajú prítomný okamih s osobou, ktorá im dáva energiu, ako keby to bol ich spoločný posledný tanec.

"Pred desiatimi rokmi, keď som stretol ženu, ktorá ma dotvorila ako celok, som ani netušil, že o tom niekedy napíšem skladbu. S mojou Julkou sme si prešli rôznymi obdobiami, ale stála pri všetkých mojich rozhodnutiach a činoch, podporovala ma, a predovšetkým mi dávala a dáva skutočnú emóciu. Skladbou Posledný tanec chcem vyjadriť obdobie, ktoré sme spolu vtedy prežívali, kedy nášmu vzťahu okolie neprialo, šírili sa nezmyselné reči, ohováranie... Ale aj napriek tomu sme to ustáli a nedali si 'posledný tanec', práve naopak! Doslova sme roztancovali náš vzťah presne ako profesionálni tanečníci vo videkoklipe," hovorí Majself.  

V klipe môžete vidieť tanečníkov z Old School Brothers, Old School Brothers_girls, The Slovak Waackers, Sangre Nueva, NØIR Dance Company či tanečníčky Dajanu Andovú a Dóru Ballánovú. Celý vizuál sa pod režisérskou taktovkou Dušana Krajčoviča nakrúcal v nádherných historických priestoroch Art Hotela Kaštieľ v Tomášove. 


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Jana Trellová. Tlačovú správu sme upravili. Viac sa o Majselfovi dozviete na oficiálnych stránkach na Facebooku a Instagrame.

Foto: Katarína Šlesárová