Záujem o projekt HLASY ani v treťom roku jeho existencie neutícha. Tretie pokračovanie úspešného turné odštartovalo vo štvrtok vypredaným koncertom v Leviciach, kde vládla výborná atmosféra a fanúšikovia spevákov odmenili niekoľkonásobným standing ovation. V niektorých mestách jarného turné pre veľký záujem o lístky vystúpia dokonca dvakrát.

Richard Müller a skupina Fragile predviedli publiku v Leviciach výber najobľúbenejších skladieb z albumov HLASY 1 a HLASY 2. Koncert odštartoval hitmi Po schodoch, Slon v porceláne a Nahý 2. "Pred každým koncertom cítim obrovskú zodpovednosť, lebo chcem podať maximálny výkon. Ľudia si to zaslúžia. Koncert v Leviciach bol super. Mal som pocit, že tá energia prebehla okamžite. Publikum poznalo skladby aj ich úpravy. Už pri intrách tlieskali a hneď vedeli, aká skladba nasleduje," povedal s radosťou Richard Müller.

Unikátne prevedenie jeho hitov zaznie na ďalších 16 koncertoch v slovenských mestách. HLASY 2015 mieria do miest, kde si ešte fanúšikovia toto úspešné spojenie nemali možnosť užiť. Pre obrovský záujem sa v niektorých mestách pridávajú ďalšie koncerty - v Šali a najnovšie aj v Brezne tak najúspešnejší domáci hudobný projekt posledných rokov zaznie dvakrát.

HLASY v Leviciach, 26.3.2015 Zdroj: Andrej BudaiHLASY v Leviciach, 26. marca 2015 - viac fotiek

"Mám veľkú radosť, že HLASY pokračujú aj v tomto roku. Veď je to rarita. Odohrali sme viac ako 100 koncertov. Som vďačný Bohu, aj fanúšikom za mimoriadnu výsadu, ktorú máme. Vážim si, že ľudia majú o naše koncerty taký záujem, že je úspešný. Tento projekt trvá už tretí rok a je to naozaj úžasný pocit," teší sa Richard. Okrem charizmatickej hudobnej ikony sa fanúšikovia môžu tešiť aj na výnimočné spevácke výkony Braňa Kostku, Sone Norisovej, Heleny Krajčiovej, Svetlany Rymarenko, Jany Golis, Slava Košeckého, Vila Csontosa a Kamila Mikulčíka. 

Hudobný projekt HLASY má za prvé dva roky na konte desiatky beznádejne vypredaných sál, vyše 45-tisíc, viac ako 20-tisíc predaných albumov, ocenenie Krištáľové krídlo a Album roka podľa ZAI. Výnimočné spojenie legendy slovenskej a českej scény s jedinečnou a cappella formáciou získalo tie najlepšie ohlasy verejnosti aj kritikov po celom Česku a Slovensku. Nenechajte si preto ujsť pokračovanie unikátnych koncertov.

Jarné pokračovanie turné HLASY:
(koncerty začínajú o 19:00, pokiaľ nie je uvedené inak)

27. 3. - Šaľa, bývalý Dom kultúry (dva koncerty - 19:00 a 21:00)
9. 4. - Žiar nad Hronom, SPSA EBG - bývalý Dom kultúry
10. 4. - Tornaľa, Dom kultúry
11. 4. - Brezno, Mestský dom kultúry (16:00 a 19:00)
29. 4. - ČR, Prostějov, Dom kultúry
11. 5. - Nové Zámky, Dom kultúry - divadelná sála
25. 5. - Dolný Kubín, Dom kultúry
26. 5. - Námestovo, Dom kultúry
27. 5. - Stará Ľubovňa, Dom kultúry
30. 5. - Bardejov, Kino Žriedlo
31. 5. - Snina, Mestské kultúrne a osvetové stredisko
1. 6. - Vranov nad Topľou, Mestský dom kultúry
2. 6. - Revúca, Mestské kultúrne stredisko
3. 6. - Rožňava, Divadlo Actores

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Informácie a fotografie portálu Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propapaganda House. Článok bol upravený a doplnený redakciou.

Foto: Andrej Budai

TIP: Album HLASY 2 (CD, live CD+DVD) si môžete zakúpiť v e-shope iPark.sk

Súvisiaci interpreti: Fragile, Richard Müller