Mladá speváčka Michaela Hanudelová, ktorá je povedomá najmä televíznym divákom z minuloročnej série súťaže Superstar, zverejnila svoj druhý singel Dávno spolu s videoklipom, ktorý pochádza z produkcie Hoodini. Novinka sa objaví na už avizovanom debutovom EP Sto pocitov.

Prvou ochutnávkou z debutu je skladba Jedna noc, ktorú speváčka s netradične zafarbeným hlasom predstavila koncom minulého roka. Prešlo pár mesiacov a prichádza s novinkou Dávno, ktorej videoklip je zvizualizovaný do ružového psychiatrického prostredia. Mix mladosti, krásy a času odzrkadlený v skladbe, je choreograficky stvárnený tanečnou skupinou Siluet, doplnený výbornými hereckými výkonmi, pod taktovkou režiséra klipu Pierra Lexisa.

"Hneď, ako mi speváčka opísala svoju predstavu, tak som vedel, že klip musí byť ladený do ružovej farby. Ružová farba predstavuje feminizmus a naivitu, takže výborne odráža podstatu skladby. Vo videoklipe sa pohrávame s vidinami muža, ktorý zošalel kvôli svojmu skutku a dostal sa na psychiatriu. Našou úlohou bolo pripraviť vtipný scenár a zaujímavo ho previazať s textom," hovorí o videoklipe Dávno Pierre Lexis.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Martin Figyko. Text správy sme upravili.