Speváčka Barbora Piešová prichádza s novou piesňou Stačí iba veriť. Po romantickej balade plnej lásky s názvom Snáď, ponúka svojim priaznivcom niečo z úplne iného súdka. Predposledná víťazka SuperStar na rytmickej novinke spolupracovala s hudobníkmi zo skupiny No Name, trojicou Zoltán Šallai, Ivan Timko a Pavol Jakab.


"Barbora má silný potenciál a nesmierne univerzálny hlas použiteľný vo vysokých aj nízkych polohách. Vedeli sme, že je ten správny interpret pre túto skladbu, ktorá sa nesie v duchu 80. a 90. rokov," hovorí hráč na klávesové nástroje a skladateľ Zoli Šallai. "Autorom textu je kolega Ivan Timko, bubeník a textár kapely No Name. Po 26 rokoch spolupráce som veril, že napíše príbeh, ktorý bude perfektne korešpondovať s hudbou. Veľká vďaka patrí aj nášmu basgitaristovi Palimu Jakabovi," dodáva Šallai.

"Bolo veľmi príjemné a zaujímavé písať text pre ženu. Rád som sa vžil do úlohy ženy, ktorá sa musí vysporiadať s problémami vo vzťahu a myslím, že to v tej piesni zvládla bravúrne," chváli speváčku Ivan Timko.

Vo videu, ktoré začína záberom na veľkú disco guľu, sa Barbora Piešová predstavila v choreografii s dvoma tanečníčkami. V týchto dňoch speváčka dokončuje svoj druhý album, ktorý by sa mal objaviť na hudobnom trhu už koncom júna. Nový singel Stačí iba veriť nájdete okrem Youtube aj na digitálnych hudobných službách.


Informácie a fotografie z nakrúcania klipu redakcii Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Správu sme upravili.