Slovenská speváčka Kristina Tran nedávno vydala svoju novú EP nahrávku Transmission, z ktorej predtým ponúkla niekoľko singlov. S vydávaním videoklipov pokračuje aj naďalej, tentoraz dostala vizuálnu podobu energická skladba s neobyčajným názvom T.K.K.T.

Ak vám pri ňom ako prvý napadol vulgarizmus, niečo so sebou robte, lebo v skutočnosti sa v ňom skrývajú iniciálky dvojice Tomy Kotty a Kristina Tran. Singel T.K.K.T je nasledovníkom skladby Karmageddon, v ktorej sympatická speváčka poukazuje na dopady klimatickej krízy a vyzýva k väčšej zodpovednosti k našej planéte. Čerstvo zverejnená novinka je však z iného súdka a prináša ľahší text aj tanečnejší hudobný podmaz.

Okrem speváka a moderátora Tomyho Kottyho, ktorý na tento rok tiež avizoval svoje debutové EP, je v skladbe T.K.K.T zakomponovaný aj Šimon Švidraň, ktorý nedávno vydal spoločný album s raperom Vecom - Hudba k láske. "Šimon je môj dlhoročný kamarát. Na tejto skladbe robil refrén a pomáhal mi s linkami a textom. Pôvodne som v nej mala len hosťovať, ale nakoniec po rokoch som sa k nej dostala a rozhodla som sa ju vydať ja," prezrádza speváčka.


Ako všetky skladby z EP Transmission, aj táto vznikla produkčne pod vedením Mateja "LilMax" Mikloša. O videoklip sa postarali režisér Pavol "Pesso" Dráb s asistenciou Samuela Kulifaja. Podarilo sa im v ňom spojiť všetky obľúbené umelecké činnosti Kristiny Tran.

"Som rada, že tam mám všetko, čo ma kreatívne napĺňa – maľbu, tanec, spev a háčkovanie. Úplne ma tento klip vystihuje v mojej tvorbe. Okrem iného má táto skladba pre mňa inú energiu ako tie predtým, už len tým, že je veselšia a bezstarostnejšia. Tým nemyslím, že nenesie žiaden odkaz, ale že svojou tanečnosťou nie je náročná na vnímanie samotného textu, nad ktorým sa netreba hlboko zamýšľať lebo ten odkaz je jasný: Nebyť otrokom lásky a buď jej dopriať čas dozrieť alebo ju nechať ísť," uzatvára speváčka.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Jana Trellová z Ruka Hore. Tlačovú správu sme upravili. Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach speváčky na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.