Prvý ročník multižánrového festivalu Slaky privolá do krásneho prostredia kempu Slnečné skaly neďaleko Rajeckých Teplíc zvučné hudobné mená. Na troch pódiách sa počas dvoch dní predstaví viac ako 60 umelcov, dídžejov a kapiel rôznych žánrov. Festival sa koná 31. augusta a 1. semptembra.

Na hlavnom pódiu si na svoje prídu vyznávači rocku, indie,  hip-hopu aj reggae. Z vystupujúcich za zmienku určite stoja Tragikomix, Gleb, z neďalekých Čiech sa predstavia AK Sergei Barracuda, ale v programe sa nachádzajú aj známe mená z domácej hudobnej scény - Chiki Liki Tu-a, Bad Karma Boy, Smola a Hrušky či víťazi Radio_Head Awards 2017- Nvmeri, ale aj David zo Senca, Malalata, Medial Banana, Swan Bride a mnohí iní.  

Bohatý program pre všetkých, ktorí sa radi vlnia v rytmoch techna či drumandbassu ponúka aj elektro-stage. Svoje sety predstaví mnoho dídžejov zo Slovenska aj Čiech, medzi inými to budú aj L Plus , Philip TBC, Kutlo, za mix pultom sa predvedú aj Cockroach, Dekel, Apokain či Joshua s bubeníkom.  


Tretia scéna sa bude orientovať na dub a reggae. Z Francúzska zavíta na Slnečné skaly Loic De Niro s českou slečnou Kattygyal Kenta, z Holandska Lukie Roots a od maďaraských susedov docestujú Du3normal, Dubapest HiFi a mnohí ďalší. Keďže dub zvýrazňuje bubnové a basové pasáže, stage bude ozvučený "Reggae Sound System-om", aby si návštevníci mohli užiť hlboké basové frekvencie.

Návštevnicí si budú môcť čas strávený na festivale spestriť rôznymi doplnkovými aktivitami ako let vrtuľníkom, let balónom, ale pripravená bude tieť chill-zóna, prebehne aj prezentácia graffiti umelcov a ich diel, ale taktiež budú môcť návštevníci využiť služby tatéra.

Vstupenky na festival Skaly sú už v predaji prostredníctvom siete Predpredaj.sk. Dvojdňová vstupenka sa predáva za senu 23 eur. 


Vstupenky: Predpredaj.sk

Zdroj: Predpredaj.sk
Foto: Festival Skaly

Súvisiaci interpreti: Bad Karma Boy, Chiki Liki Tu-a