Po úspešnom hite Anjel prichádza pôvabná tmavovláska Karmen Pál-Baláž s novým singlom Nádej, ku ktorému pridáva romantický videoklip nakrútený v kaštieli v Ivanke pri Dunaji. Na tvorbe hudby k singlu sa podieľala aj Celeste Buckingham.

Po januárovom debutovom singli Anjel, ktorý pre Karmen Pál-Baláž zložil a producentsky na jeho vznik dohliadal Adam Ďurica, speváčka predstavuje sviežu novinku, v ktorej spieva o svojom sne stať sa úspešnou speváčkou. O hudbu sa tentokrát postarala Celeste Buckingham v spolupráci s hudobníkmi zo štúdia LittleBeat Martinom "Maxom" Šrámekom a Matejom Miklošom, ktorí sú zároveň aj producentmi skladby. Autorom textu je mladý raper Ľubomír Glasa, ktorý vystupuje pod pseudonymom Akalaky.

"V pesničke spievam o tom, že ak chceme a veríme svojim snom, môžu sa stať skutočnosťou. Samozrejme treba si ísť za tým, samo to len tak nepríde. Aj keď sa to niekedy zdá byť nesplniteľné a nereálne, netreba sa vzdávať," interpretuje Karmen text svojej novej piesne. Videoklip k pesničke má na svedomí Marco Procházka so svojím tímom, ktorí len nedávno robil aj klip Láva pre Peter Bič Project. Nakrúcalo sa na dvoch lokáciách na bratislavskej Malej scéne a v krásnom romantickom kaštieli v Ivanke pri Dunaji. 


Zopakuje si akustické koncerty s Adamom Ďuricom

Momentálne sa Karmen venuje najmä koncertovaniu na rôznych festivaloch a mestských akciách. Zamestnávajú ju však aj skúšky v štúdiu a údajne sa môžeme tešiť aj na nové projekty, ktoré však zatiaľ nechcela špecifikovať. Rozhovorila sa iba o ďalšej spolupráci s Adamom Ďuricom, ktorý len nedávno zverejnil hostí na svojich jesenných akustických koncertoch. Karmen, ktorá sa tiež ocitla medzi nimi, neskrýva svoje nadšenie.

"Som strašne rada, že Adam nedávno zverejnil hostí a že je to už oficiálne vonku. Nevedela som sa totiž dočkať, kým budem môcť túto skvelú novinu zdieľať so svojimi fanúšikmi. Vďaka Adamovi mám krásne zážitky z jarnej časti koncertnej šnúry, kde som tiež bola hosťom. Každý jeden koncert bol niečím jedinečný a veľmi som si ich užila a viem, že ani na jeseň to nebude inak."

Okrem Karmen na Adamových koncertoch vystúpia aj Peter Bič, Viktória a Fero Jano zo skupiny Peter Bič Project a v Bratislave aj Marián Čekovský. Vstupenky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk

Adam Ďurica a hostia - akustické koncerty / JESEŇ: 

24. 10. - Brno, Radost Concert Hall 
25. 10. - Senica, MsKS 
26. 10. - Žiar nad Hronom, Hlavná sála MsKC 
27. 10. - Košice, Kino Slovan - Historická radnica 
28. 10. - Poprad, Dom kultúry 
29. 10. - Rožňava, Mestské divadlo Actores 
30. 10. - Vranov nad Topľou, MsDK 
6. 11. - Bratislava, Ateliér Babylon

Vstupenky:  


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Ľuba Svatá z Universal Music. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: Laura Sakáčova