Nový singel The Dying Song (Time To Sing), augustový koncert na bratislavskom Zimnom štadióne a september v znamení očakávania siedmeho štúdiového albumu. To je balíček, ktorý si po kúskoch rozoberajú nielen slovenskí fanúšikovia americkej nu metalovej formácie Slipknot.


Hudobníci v ikonických maskách zverejnili dátum, na ktorý ich priaznivci netrpezlivo čakali. Odhalili, že platňa The End, So Far vyjde 30. septembra. Nový album oznámili spolu s hudobným videom, ktorého režisérom je Michael Shawn "Clown" Crahan.

Singlová novinka The Dying Song (Time To Sing), ktorú otvárajú zlovestné zvuky syntetizátora, je druhou ochutnávkou očakávaného albumu. Corey Taylor v súvislosti s ňou priznal, že stratil nádej pre ľudstvo" "Je to ako:'Ak sa vy kurvy chcete navzájom zabiť, choďte do toho. Len sa postavím dozadu a nebudem v línii paľby,' pretože som unavený z tej idiocie."


Súčasne metaloví titáni odhalili aj vizuál siedmej štúdiovej nahrávky spolu s kompletným tracklistom, ktorý prezrádza, že Slipknot vydá v septembri dovedna dvanásť nových pesničiek. "Nová hudba, nové umenie a nové začiatky. Pripravte sa na koniec," odkazuje formácia fanúšikom.

Všetky podrobnosti o prvom koncerte kapely Slipknot na Slovensku, ktorý sa uskutoční už 3. augusta na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, nájdete na oficiálnom webe usporiadateľskej agentúry www.vivien.sk a stránke kapely www.slipknot1.com.

Tracklist albumu The End, So Far

1. Adderal
2. The Dying Song (Time To Sing)
3. The Chapeltown Rag
4. Yen
5. Hivenmind
6. Warranty
7. Medicine For The Dead
8. Acidic
9. Heirloom
10. H377
11. De Sade
12. Finale

Autorka: Miroslava Rabčanová

Súvisiaci interpreti: Slipknot