Americká speváčka Katy Perry odmietla honorár 20 miliónov dolárov (v prepočte približne 16 miliónov eur) za úlohu porotkyne v šou American Idol. V sobotu o tom exkluzívne informoval portál TMZ.com. Podľa zdroja blízkeho produkcii talentovej súťaže presviedčali speváčku niekoľko týždňov, no bez úspechu.

Ich ponuka začala na sume 18 miliónov (asi 14,4 milióna eur) a postupne sa zvyšovala až na spomenutých 20 miliónov dolárov. Perry však o túto ponuku od začiatku nemala záujem, pretože si nemyslí, že by to nejakým spôsobom pomohlo jej kariére. Peniaze pri jej rozhodovaní údajne nezohrali žiadnu úlohu.

Katy Perry vydala svoj zatiaľ posledný album Teenage Dream v roku 2010, v poslednom čase sa o nej píše najmä v súvislosti s milencami. Po rozchode s exmanželom Russellom Brandom chodila s gitaristom Florence and the Machine Robertom Ackroydom, v lete mala krátky vzťah s hudobníkom Johnom Mayerom, s ktorým sa však podľa najnovších správ už tiež rozišla.

V súčasnosti začína pracovať na novom albume, ktorý bude poznačený udalosťami v jej osobnom živote. "Myslím si, že je toho veľa, čo by som mala povedať na ďalšej nahrávke. Potrebujem toho veľa zo seba dostať," uviedla Perry, ktorej 14-mesačné manželstvo s Brandom stroskotalo koncom minulého roka. "S albumom Teenage Dream som vytvorila sladký cukrový obláčik so žmurkaním a bozkami, bolo to rozkošné, hravé a zábavné. Teraz mám pocit, že som z toho obláčika spadla, že som zletela z oblohy plnej sladkých chvíľ," povedala 27-ročná Perry.

Zdroj: SITA (Tmz.com), archív Hudba.sk
Foto: AP Photo/Starpix, Amanda Schwab

Súvisiaci interpreti: Katy Perry