Po tohtoročných MTV Video Music Awards sa najviac hovorí o bývalej disney hviezdičke Miley Cyrus, ktorá v rámci svojho vystúpenia ukázala, že momentálne má plnú hlavu sexu. Zvyčajne najkontroverznejšia Lady Gaga tak tentokrát so svojím vystúpením ostala trochu v jej tieni.

Nemožno jej však uprieť, že na rozdiel od lacnej Miley a nudnej Katy Perry ponúkla vystúpenie, ktorým dokázala divákov zaujať, prekvapiť a mnohých i nadchnúť. Vystriedala počas neho niekoľko kostýmov - od uhrančivej futuristickej mníšky, cez cirkusovú gymnastku s čiapkou onkologického pacienta, dominu z béčkového sci-fi filmu a ešte cirkusovejšiu gymnastku so zelenkastou parochňou, až po nohatú morskú pannu s mušľami namiesto spodnej bielizne, známu z jej najnovšieho videoklipu. Každý z outfitov pritom reprezentoval inú éru jej kariéry.

Čo je však podstatné, v piesni Applause predviedla skvelý spev naživo a jej pohyb na pódiu uprostred skupiny profesionálnych tanečníkov vôbec nedal znať, že išlo o jej prvé vystúpenie od februára, kedy musela kvôli operácii bedrového kĺbu zrušiť svoje svetové turné. Napriek týmto zdravotným ťažkostiam a šesťmesačnej pauze je v obdivuhodnej forme a ak bolo v nedeľu večer nejaké krútenie zadkom skutočne sexi, tak to bol práve jej zadok. (viac k tejto "téme" TU alebo v druhom videu alebo v galérii so zákulisnými fotkami svetoznámeho fotografa Terryho Richardsona)

Prečítajte si: MTV VMA 2013: Vystrájanie nadržanej tínedžerky a zrod popovej ikony



Text: Hudba.sk
Foto: Charles Sykes/Invision/AP // Terry Richardson

Súvisiaci interpreti: Lady Gaga