Po vydaní druhého albumu Counting The Days (2015) a personálnych zmenách je punková formácia Got Blue Balls na ceste do Anglicka. Kapela je známa svojím častým koncertovaním v zahraničí a tento rok sa premiérovo predstaví aj na ostrovoch, kde absolvuje svoje prvé headline turné.

Got Blue Balls odohrajú za osem dní šesť koncertov v mestách Londýn, Manchester, Liverpool, Brigdwater, Leeds a Brighton. Pre slovenských fanúšikov si pripravili špeciálny koncert v Banskej Bystrici (Záhrada CNK), na ktorom vystúpia 24. októbra so zatiaľ nezverejneným špeciálnym hosťom. Ďalšie informácie k turné a slovenským koncertom zverejní kapela v blízkej dobe na svojich sociálnych sieťach.

Wolves Have Come UK Tour: 

7. októbra - Londýn
8. októbra - Manchester
9. októbra - Leeds
10. októbra - Brigdwater
12. októbra - Liverpool
14. októbra - Brighton

Slovenská punk-rocková kapela Got Blue Balls tento rok vydala svoj druhý album s názvom Counting The Days spolu so singlom Mirror, ku ktorému vydala aj videoklip. Nový album kapely je pristupný v digitálnej forme cez Deezer a iné streamovacie služby. V septembri sa fanúšikovia dočkajú albumu aj na fyzických nosičoch.

Kapela momentálne funguje v zložení Michal Minár (spev), Juraj Oravec (gitara), Richard Mikuš (bicie), Roman Hríbik (basgitara) a Lukáš Hlaváč (gitara, klavesy). Od vydania prvého albumu kapela odohrala niektoré z najväčších festivalov v strednej Európe, ako Pohoda festival (Slovensko), Waves Vienna festival (Rakúsko), Rock for People festival (Česká Republika) a absolvovala niekoľko koncertných turné v zahraničí a na Slovensku.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Juraj Oravec z agentúry Promusic.

Súvisiaci interpreti: Got Blue Balls