Sú to už takmer dva roky, čo Rytmus spolu s Momom a Separom vypustili diss track Škola rapu. Teraz sa člen Kontrafaktu objavil v skladbe s de facto rovnakým názvom, ktorú však spáchal s poľským rapperom Paluchom. Novinky zo zámoria tento týždeň zaobstarali napríklad Method Man či Asher Roth.

Rytmus sa už nejaký čas snaží preraziť aj v Poľsku, čo sa mu aj darí. Najnovšie si pripísal na konto ďalšiu spoluprácu s jedným z miestnych interpretov, a to konkrétne so spomínaným Paluchom. S ním nahral track Szkoła rapu, pričom o beat sa postaral Maiky Beatz. Skladba, ku ktorej vznikol hneď aj klip, sa bude nachádzať na pripravovanej kompilácii Empire Music Studia. Rytmus a Paluch okrem toho už tento piatok spoločne vystúpia v Poznani.

Rytmus & Paluch - Szkoła rapu

Method Man má od minulého piatka vonku nový album The Meth Lab, a tak nie je žiadnym prekvapením, že sme sa k nemu dočkali aj ďalšeho videa. To vzniklo k tracku Straight Gutta s hosťujúcou trojicou Streetlife, Hanz On a Redman.

Method Man feat. Streetlife, Hanz On & Redman - Straight Gutta

Asher Roth pokračuje vo vypúšťaní singlov bez toho, aby ohlásil práce na novom albume. Minulý týždeň zverejnil krátky track s názvom The Hierophant, ktorý produkoval Black Milk.

Asher Roth - The Hierophant

Wordsworth z eMC ohlásil na 18. septembra vydanie novej sólovky s názvom New Beginning. Druhou ukážkou z nej sa stala vec F.U. (Fingers Up), v ktorej mu asistuje Blu, pričom produkciu si vzal na starosť Donel Smokes.

Wordsworth feat. Blu - F.U. (Fingers Up)

Týždeň po Wordsworthovi vydá nový album aj detroitský producent Apollo Brown. Novinka sa bude volať Grandeur a ako druhý singel si jej autor zvolil skladbu Not That Guy. V nej sa o rýmy postaral Your Old Droog.

Apollo Brown feat. Your Old Droog - Not That Guy

Ras Kass vydal vlani vynikajúci album Blasphemy, ktorý produkoval pred chvíľou spomínaný Apollo Brown. Teraz zas tento kalifornský veterán spojil sily s producentom Jackom Splashom. Spoločne vytvorili formáciu Semi Hendrix a 16. októbra plánujú vydať album s názvom Breakfast At Banksy's. Prvou ukážkou z neho sa stala titulná skladba, v ktorej hosťujú Coast Contra a 4Rax.

Semi Hendrix feat. Coast Contra & 4Rax - Breakfast At Banksy's

Big K.R.I.T. oslávil v stredu 29. narodeniny a pri tejto príležitosti sa rozhodol vypustiť nový track 86. Názov skladby nepoukazuje iba na ročník jeho narodenenia, ale aj na fakt, že ako darček dostal Chevrolet Monte Carlo z roku 1986.

Big K.R.I.T. - 86

Raz Simone sa zjavne prebral z letnej letargie, keďže po týždni vypustil von ďalší vizuál. Novinka sa volá Massa Sir a nachádzať sa bude na Razovom pripravovanom projekte Trap Spirituals.

Raz Simone - Massa Sir

Na záver sa presuňme do kanadského Toronta, kde žije speváčka Melanie Fiona. Tá momentálne pracuje na novej štúdiovke Awake, z ktorej teraz predstavila klip k singlu Bite The Bullet.

Melanie Fiona - Bite The Bullet

Autor: Miguel Mitchél
Foto: www.facebook.com/Rytmusjepan

Súvisiaci interpreti: Method Man, Rytmus