Americká rocková kapela The Killers zverejnila videoklip k piesni Wonderful Wonderful, ktorá vyšla na ich aktuálnom albume s rovnomenným názvom. Nahrávka je temným kusom a ponurú náladu piesne podporuje aj čierno-biely videoklip.

"Je veľmi zlovestná, ale nachádza sa v nej správa o nádeji, ak si na ňu počkáte," povedal o skladbe spevák Brandon Flowers. Pieseň Wonderful Wonderful dostala aj svoju vizuálnu verziu. Klip sa odohráva vo vyschnutej krajine. Hlavnou hrdinkou je malá dievča, ktoré sa s mušľou v ruke prechádza popraskanou zemou, na ktorej sa nachádzajú odkazy z textu piesne. Práve slová skladby označil spevák za obnažujúce a najviac osobné. Magazín Rolling Stone o piesni napísal: "Temný náladový kus, ktorý spomína Depeche Mode a možno trochu aj Talk Talk."

Pieseň pochádza z piateho štúdiového albumu The Killers s názvom Wonderful Wonderful, ktorý muzikanti vydali 22. septembra 2017. Nahrávka obsahuje dovedna desať skladieb, vrátane singlov The Man, Run for Cover a Rut. Album sa stal prvvou nahrávkou The Killers, ktorá sa dostala na vrchol rebríčka Billboard 200, pričom sa im podarilo za prvý týždeň predať cez 118-tisíc nosičov. So svojou piatou štúdiovkou tiež dobyli UK Album Chart. 


Autorka: Marína Valentovičová
Foto:  Eric Jamison/Invision/AP