Prázdniny a leto sa chýlia ku koncu, hudobným festivalom však ešte stále neodzvonilo. Bratislavčania i návštevníci mesta si môžu posledný augustový piatok 27. 8. pod šírym nebom vychutnať 5-hodinový festival Velo Fest, na ktorom vystúpia Majk Spirit, Tina, Moja reč, DJ Grimaso a ďalší. Vstup na festival je zadarmo, kapacitne je obmedzený na 1000 návštevníkov.

Brány areálu petržalskej Dostihovej dráhy sa otvoria už o 17:00. Hypemanom Velo Festu bude známy moderátor relácie Hip Hop Reality a zabávač Marcel Osztas alias Osťo. Organizátorom podujatia je v spolupráci s viacerými prestížnymi agentúrami spoločnosť British American Tobacco, ktorá od novembra 2020 prináša všetkým dospelým užívateľom nikotínových produktov modernejšiu a potenciálne menej rizikovú alternatívu klasickej cigarety – nikotínové vrecúška Velo. Práve podľa nich dostalo podujatie svoje pomenovanie.

"My sami milujeme kvalitnú hudbu, zábavu a letné festivaly," hovorí Štěpán Michlíček, generálny riaditeľ British American Tobacco pre Českú republiku a Slovensko. "Preto chceme aj ľuďom sprostredkovať ten skvelý pocit, že krásny piatkový večer na konci augusta prežili naplno, užili si ho na 100 % - a to sa nám, myslím, v spoločnosti skvelých slovenských interpretov aj podarí. Preto by som rád privítal všetkých dospelých Bratislavčanov, návštevníkov mesta aj turistov na našom podujatí, kde okrem pokrmov pre dušu vo forme poctivých hudobných porcií na nich čaká aj skvelý catering a atraktívne Velo aktivity," dodáva Štěpán Michlíček.

Vstup na podujatie je zadarmo, stačí sa zaregistrovať na webovej stránke www.govelo.sk. Po registrácii na podujatie do mailovej schránky odosielateľa príde potvrdzovací mail, ktorý mu zaistí miesto na tejto hudobnej udalosti s kapacitou 1000 miest.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Stanka Murínová. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Majk Spirit, Tina