Michal David sa už o pár dní predstaví po boku legendárneho ruského armádneho súboru Alexandrovci, ktorý je na Slovensku veľmi obľúbený. Toto hudobné teleso si na svoje koncerty pravidelne pozýva populárnych interpretov z jednotlivých krajín a inak tomu nebude ani na Slovensku.

V rámci slovenského turné s nimi vystúpi okrem Michala Davida 29. 9. 2015 v Košiciach aj Lucie Bílá 7. 10. v Bratislave. Kým Bílá už s Alexandrovcami vystupovala viackrát, Michal David zažije premiéru. "Už viacero mojich hudobných kolegov s nimi vystupovalo, ja ešte nie. Aj preto sa na to veľmi teším. Bude to naozaj zaujímavé spojenie," povedal hudobník.

Košickým koncertom odštartujú Alexandrovci slovenské turné a postupne navštívia aj Humenné, Poprad, Žilinu, Trenčín, Zvolen, Nitru a zakončia ho v Bratislave aj s charizmatickou Bílou, ktorá v súčasnosti hviezdi aj v porote súťaže Česko Slovensko má talent a s Alexandrovcami vystupovala už viackrát.

Súbor už tradične pricestuje s približne 120-členným telesom a okrem dvoch slávnych hostí spolu s nimi na každom koncerte okrem Humenného vystúpi ľudová skupina Kandráčovci. V Humennom zase mužský spevácky súbor Rusinija.

Termíny koncertov Alexandrovcov na Slovensku:

29.9. - Košice (hosť Michal David, Kandráčovci)
30.9. - Humenné (hosť Rusijana)
1.10. – Poprad (hosť Kandráčovci)
2.10. - Žilina (hosť Kandráčovci)
4.10. - Trenčín (hosť Kandráčovci)
5.10. – Zvolen (hosť Kandráčovci)
6.10. – Nitra (hosť Kandráčovci)
7.10. – Bratislava (hosť Lucie Bílá, Kandráčovci)

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Danka Šoporová z agentúry ACCESS Production.

Súvisiaci interpreti: Alexandrovci, Michal David