Berlínsky elektronický producent Boys Noize vydal 24. septembra svoj nový album +/- (Polarity). Presne o týždeň neskôr, 1. októbra, odštartovalo v newyorskom Brooklyne rovnomenné turné. Po mesiaci strávenom v amerických kluboch odohrá jednu z prvých európskych šou v bratislavskej Novej Cvernovke.

Boys Noize, vlastným menom Alexander Ridha, je podľa magazínu Rolling Stone jedným z desiatich dídžejov, ktorí aktuálne vládnu svetu elektronickej hudby. Beatport ho zase tri roky po sebe označil za najlepšieho elektronického umelca.

Na konte má oficiálne remixy pre Daft Punk, Depeche Mode, Davida Lyncha, či Nine Inch Nails a spolupracoval s umelcami ako Snoop Dogg, The Black Eyed Peas, Jean-Michel Jarré, Santigold, Mark Ronson a ďalšími. Jeho sety roztancovali najväčšie kluby a festivaly ako Coachella, Lollapalooza, Fuji Rock či berlínsky Berghain.


Na hudobnej scéne si získal vďaka svojmu jedinečnému a nekompromisnému zvuku a nekonvenčnému prístupu. Známe sú aj jeho ďalšie bočné projekty s producentmi ako Skrillex (Dog Blood), Chilly Gonzales (Octave Minds), Erol Alkan či Mr. Oizo. Jeho skladby remixovali aj The Chemical Brothers (XTC) a Justice (Ich R U). 

13. novembra vystúpi tento velikán svetovej elektronickej scény v bratislavskej Novej Cvernovke v rámci akcie Dobrý Tlak. O výdatný support sa postarajú domáci dídžeji Yanko Kral, Michael Priest & Bad MojoEmonoizboyz, Matwe a MCQ.

Priestory Novej Cvernovky sú aktuálne posilnené o nový kvalitnejší zvuk a osvetlenie. Príďte si ho užiť na akcii, ktorá bude v rámci elektronickej hudby nepochybne patriť k vrcholom tohtoročnej klubovej jesene na Slovensku.

Vstupenky:  

Dôležité info: Vstup na akciu je povolený iba zaočkovaným osobám s platným očkovacím preukazom GreenPass.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Juraj Cocher z usporiadateľskej agentúry Gentle Groove Production. Správu sme upravili.