Slovenský DJ a producent Philipee po úspešnom debute piesne Feel pokračuje vo svojom melodickom tanečnom house štýle a prináša novú skladbu s názvom Save Me. Ako vokalistu si prizval talentovaného speváka známeho z finále speváckej šou Hlas Československa – Martina Císara.

Spolupráca Philipeeho a Martina Císara vznikla prostredníctvom internetu, zaslaním dema skladby. O text sa postarala Veronika Strapková a o pár týždnov už nasledovali dve nahrávania v štúdiu a ďalšie spracovanie skladby. "Nikdy by som nepovedal, že práve ja budem súčasťou tejto skladby, ale som rád že Filip oslovil práve mňa. Bola to pre mňa výzva, ktorá ma posunula ďalej," hovorí Martin.

Skladba svojim melodickým pianom a emotívnym textom pripomína tanečnú hudbu z prelomu 80. a 90.rokov. "Save Me je veľmi osobná pieseň, nakoľko tému aj melodickú linku spevu som vymyslel sám. Chcem týmto songom poslucháčov preniesť do minulých dekád, kedy sa tvorili emotívnejšie a melodickejšie skladby ako v súčasnosti," odkazuje Philipee.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Filip Hertz.